ĐOKOVIĆ VEĆ ZNA IME SLEDEĆEG RIVALA: Malo je FALILO da se Noletu OLAKŠA put do finala!

Autor:

Sport

06.07.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danac ponovo staje na crtu Srbinu.

ĐOKOVIĆ VEĆ ZNA IME SLEDEĆEG RIVALA: Malo je FALILO da se Noletu OLAKŠA put do finala!

Foto: Profimedia

Kentan Ali: Od senzacije do poraza

Francuski teniser Kentan Ali je bio na korak da napravi senzaciju na Vimbldonu, ali je na kraju ipak poražen od strane nosioca Holgera Runea. Iako trenutno zauzima 220. mesto na ATP listi, Francuz je pokazao izuzetnu formu tokom turnira.

Od kvalifikacija do glavnog žreba

Pre ulaska u glavni žreb, Kentan Ali je ostvario tri pobede bez izgubljenog seta, a nastavio je sjajne partije i u glavnom žrebu, eliminisavši favorite poput Kristofera Jubenksa i Karena Hačanova.

Nepropuštena prilika


Iako je imao vođstvo od 2:0 u setovima protiv Runa, Ali nije uspeo da završi meč kako treba. Danac je uspeo da napravi preokret i slavi sa 3:2, ostavljajući Francuza u neverici. Činjenica da je Ali bio na korak od eliminisanja 15. igrača sveta predstavlja veliki potencijal koji je nažalost ostao neiskorišćen.

Rune - sledeći rival Đokovića

Holger Rune, koji je uspeo da se izvuče iz teške situacije protiv Alija, u trenutku pisanja ove vesti i zvanično je postao Đokovićev rival u narednom kolu, pošto je Novak upravo savladao Alekseja Popirina sa 3:1 u setovima. Nema sumnje da nas očekuje spektakl u četvrtoj rundi u Londonu.

Teže nego što se očekivalo izašao je Nole sa 47. igračem ATP liste, koji je pošteno namučio sedmostrukog šampiona trećeg Grend slema u sezoni, na putu ka četvrtom kolu takmičenja u Londonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading