MILOJEVIĆ PRECRTAO TROJICU! Za njih više NEMA MESTA na Marakani!

Autor:

Sport

06.07.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreću će potražiti u drugim klubovima.

MILOJEVIĆ PRECRTAO TROJICU! Za njih više NEMA MESTA na Marakani!

Foto: Starsport

Šampion Srbije, Crvena zvezda, planira da reši pitanje trojice fudbalera pre kraja prelaznog roka!

Tako su se Uroš Kabić, Lazar Nikolić i Viktor Radojević našli među igračima za koje, kako saznaje "Mocart sport", nema više mesta u ekipi Vladana Milojevića u narednoj sezoni.

Uroš Kabić, mladi ofanzivni vezista, stigao je u Crvenu zvezdu prošlog leta iz Vojvodine. Međutim, nije uspeo da ostvari značajnu ulogu u ekipi, te je proveo šest meseci na pozajmici u Torinu, gde takođe nije uspeo da se nametne. Sa važećim ugovorom, vratio se u Crvenu zvezdu, ali je gotovo izvesno da će ili biti prodat ili ponovo poslat na pozajmicu do kraja prelaznog roka.

Foto: Starsport

Uroš Kabić

Desni bek Lazar Nikolić će takođe morati da potraži minutažu izvan Marakane, s obzirom na to da su Ognjen Mimović i Srđan Mijailović stekli prednost na toj poziciji. Spominje se mogućnost pozajmice u Vojvodinu, a interesovanje za njega postoji i među švajcarskim klubovima.

Republika

Foto: Starsport

Lazar Nikolić

Viktor Radojević, koji igra na poziciji levog beka, suočava se sa izazovom da se izbori za minutažu pored novajlije Jong Vu Seula, iskusnog Milana Rodića i defanzivca Ebenezera Anana. Sa Vladanom Milojevićem koji ne računa na Kingsa Kangvu i Jegora Pruceva, Radojevićeva budućnost u Crvenoj zvezdi je svedena na minimum.

Foto: FK Crvena zvezda

Viktor Radojević

Klubovi će imati priliku da iskažu interesovanje za ove fudbalere do kraja prelaznog roka, a za njih će biti tražena najbolja rešenja kako bi stekli neophodnu minutažu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading