ZVEZDA OSTALA BEZ MAJSTORA SA LOPTOM: Ostaje žal što nije pokazao barem još malo umeća

Autor:

Sport

06.07.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion kontinenta ima novi klub.

ZVEZDA OSTALA BEZ MAJSTORA SA LOPTOM: Ostaje žal što nije pokazao barem još malo umeća

Foto: Starsport

Žan-Filip Kraso potpisao trogodišnji ugovor sa francuskim drugoligašem Parizom

Posle skromne sezone u Crvenoj zvezdi o kojoj bi moglo da se priča satima, Žan-Filip Kraso je zvanično napustio klub i potpisao trogodišnji ugovor sa francuskim drugoligašem Parizom. Iako je imao odličan početak na Marakani, napadač je postao nebitan igrač u Baharovoj viziji, a nije uspeo da popravi svoj status ni kod Milojevića. Na kraju, aktuelni šef truke nije ga imao u planovima za novu sezonu, što je dovelo do prihvatanja ponude iz glavnog grada Francuske.
 

Počeo je fenomenalno i na uvodnim utakmicama na Kupu na pripremama već postigao nekoliko pogodaka i pokazao umeće sa loptom. Predstavljao je strašan tandem sa Olajinkom, ali je onda usledio pad. Da li zbog toga jer ga je Endiaje "ugušio", pa je bio nezadovoljan, ili je nešto drugo, ostaće dilema...


Nova sredina za Krasoa

Potpisivanje trogodišnjeg ugovora sa Parizom označava novu fazu u Krasovoj karijeri. Iako je napustio Crvenu zvezdu, Kraso sada ima priliku da pokaže svoje kvalitete u francuskom fudbalu i da se vrati na staze uspeha koje je imao pre dolaska u Srbiju.

Finansijski aspekt transfera

Iako Kraso nije uspeo da ostvari očekivanja u Crvenoj zvezdi, klub nije na finansijskom gubitku zbog njegovog odlaska. Kraso je stigao bez obeštećenja, ali je prodat za milion i po evra, što znači da je Zvezda čak ostvarila i manju zaradu nakon što se sagledaju uložena sredstva u njegovu platu i premije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading