SKANDAL U ZEMLJI, VOZ KASNIO ČAK 17 MINUTA! Kad su putnici čuli šta je uzrok, samo su se pogledali u oči

Autor:

Razonoda

17.04.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nije skoro dogodilo

SKANDAL U ZEMLJI, VOZ KASNIO ČAK 17 MINUTA! Kad su putnici čuli šta je uzrok, samo su se pogledali u oči

Foto: pixabay.com

Voz između japanskih gradova Tokija i Nagoje, popularni "voz metak" ("bullet train") kasnio je nimalo naivnih 17 minuta što je šokiralo građane naviknute na tačnost u minut.

Šta se dogodilo? 

Jedan od putnika upozorio je osiguranje u vozu da je primetio ni manje ni više nego zmiju dugu skoro pola metra između vagona.

Nije jasno da li je zmija bila otrovna i kako je završila u vozu.

Na sreću niko nije povređen, a portparol Central Japan Railway Company rekao je da nije bilo ni panike među putnicima "Shinkansen" voza.

Putnicima "Shinkansena" dozvoljeno je da mogu sa sobom da u voz uvedu pse, mačke i druge životinje, čak i golubove, ali ne i zmije.

"Teško je zamisliti da se divlje zmije nekako popnu na voz na jednoj od stanica. Imamo pravila protiv unošenja zmija u shinkansen. Ali mi ne proveravamo prtljag putnika", rekao je portparol.

Voz je prvobitno trebalo da ide do Osake, ali je kompanija odlučila da koristi drugi voz za putovanje, što je prouzrokovalo kašnjenje od oko 17 minuta.

Inače vozovi Shinkansena mogu da putuju brzinom od 285 kilometara na sat, s prosečnim kašnjenjem od 0,2 minuta.

Još jedna zanimljivost za Japan. Ukoliko se nešto hitno ne promeni u zakonu ove zemlje, svi Japanci imaće do 2531. godine isto prezime.

Što će naravno stvoriti potpuni haos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading