KAKO MU JE TO USPELO? Mališa se zaglavio u APARATU SA IGRAČKAMA! Policajci se našli u čudu, pa učinili JEDINU moguću stvar

Autor:

Razonoda

01.02.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac koji se našao na licu mesta izjavio je posle akcije spasavanja dečaka da ništa slično u životu nije video

KAKO MU JE TO USPELO? Mališa se zaglavio u APARATU SA IGRAČKAMA! Policajci se našli u čudu, pa učinili JEDINU moguću stvar

Foto: x/theguatdian

Trogodišnji mališan iz Australije uspeo je da, van svake logike i poimanja realnosti, uđe u čuvenu "pecaljku", odnosno aparat za izvlačenje igračaka.

Prolaznici koji su se zatekli na licu mesta ostali su bez reči usled bizarnog prizora i pozvali su policiju koja se tu pojavila posle nekoliko trenutaka.

Policajci su morali da razmisle kako da izvuku dečaka oduševljenog što je u aparatu okružen omiljenim igračkama.

Na kraju su razbili staklo i to sa strane koja je bila najdalja dečaku, da ga ne povrede.

Nakon što je uspešno izašao iz aparata, dečak je u društvu policajaca sačekao svog oca Timotija Hopera koji je bio u kupovini u obližnjoj prodavnici u tržnom centru.

Otac se prenerazio pričom, ali nije lagao da je ostavio sina kraj aparata.

"Okrenuo sam mu leđa na dva minuta kako bi otišao u prodavnicu. Rekao sam mu da bude miran i sačeka me kod aparata. Ne mogu da shvatim kako se provukao kroz rupu za izvlačenje igračaka i uđe unutra", rekao je Hoper, prenosi Guardian.

Policajci jesu bili dobro raspoloženi zbog uspešno okončane akcije spasavanja dečaka, ali su morali da ocu očitaju lekciju.

"Svakodnevno, ali svakodnevno nam se dešava da u tržnim centrima pronalazimo izgubljenu decu. Na roditeljima je jedina odgovornost da ih čuvaju. Kako im pobegnu i koliko su tad roditelji uopšte skocentrisani na njih, pitanje je na koje nemamo odgovor", rekao je policajac Stjuart Pauer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading