RIBAR IZVUKAO MONSTRUMA IZ VODE, SVET U ŠOKU: : Ima zube poput žileta!

Autor:

Razonoda

09.01.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriozna morska zver izvučena na obalu Australije

RIBAR IZVUKAO MONSTRUMA IZ VODE, SVET U ŠOKU: : Ima zube poput žileta!

Foto: Facebook/Trapman Australia


Nedavno je na obali Novog Južnog Velsa u Australiji pronađena morska zver koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

Ribar Džejson Mojs je otkrio ovu neobičnu pojavu i podelio je sa svetom putem društvenih mreža. Opisao je stvorenje kao zmijoliko, sa oštrim zubima i zlokobnim očima, dugačko čak tri metra. Ova neobična pojava izazvala je mnogo spekulacija među korisnicima društvenih mreža, ali i među stručnjacima.

 

 


Ribarska enigma

Ribar Džejson Mojs, koji se već 50 godina bavi komercijalnim ribolovom, tvrdi da nikada nije video ništa slično. Smatra da bi stvorenje moglo biti jegulja, ali nije siguran o kojoj vrsti je reč. Zubi morske zveri podsećaju na neku vrstu murine, dok je lice stvorenja "tupo", kako je Mojs opisao. Ova ribarska enigma privukla je pažnju javnosti i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, gde su mnogi pokušavali da pogode o kojoj vrsti je reč.

Spekulacije i teorije

Korisnici društvenih mreža su se raznoliko izjašnjavali o poreklu morske zveri. Pominjale su se različite vrste, poput zelene murine, ali niko nije uspeo da sa sigurnošću identifikuje stvorenje. Čak ni iskusni ribar poput Mojsa nije mogao da pruži definitivni odgovor. Ova misteriozna pojava ostala je predmet spekulacija i teorija među internet zajednicom.

Ova neobična pojava pokazuje koliko je bogatstvo morskih dubina još uvek tajanstveno i nedovoljno istraženo. U svetu prirode uvek postoje nepoznanice koje nas iznenađuju i podstiču na dalje istraživanje.

 

 

(Daily Star)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading