DA LI STE I VI MEĐU ŽRTVAMA? Radnici nedeljama krali stvari od putnika na popularnom evropskom aerodromu, evo ŠTA IM JE BILO NA METI

Autor:

Razonoda

16.12.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na najvećem aerodromu na španskom ostrvu Tenerife, uhapšeno je 14 radnika osumnjičenih za krađu stvari iz prtljaga putnika, saopštila je danas policija

DA LI STE I VI MEĐU ŽRTVAMA? Radnici nedeljama krali stvari od putnika na popularnom evropskom aerodromu, evo ŠTA IM JE BILO NA METI

Foto: Shutterstock

Policija je od grupe zaposlenih na aerodromu na najvećem kanarskom ostrvu zaplenila ukradenu robu vrednu skoro dva miliona evra, uključujući oko 13.000 evra u gotovini, navodi se u policijskom saopštenju.

Još 20 radnika je pod istragom, koja je počela zbog povećanog broja pritužbi putnika koji su se žalili da im nedostaju stvari iz prtljaga, prenosi AP.

Kroz aerodrom Tenerife jug godišnje prođe oko 11 miliona putnika, uglavnom evropskih turista.

Policija je od uhapšenih oduzela 29 luksuznih ručnih satova, 120 komada nakita, 22 mobilna telefona i elektronska uređaja.

Veruje da su osumnjičeni dosta ukradene robe prodali onlajn ili u lokalnim radnjama.

Kradljivci su otvarali prtljag koji je bio prijavljen za utovar u avion, iz njega uzimali stvari a potom ponovo zatvarali torbe.

Ovo nije prvi slučaj krađe na aerodromima u poslednje vreme. Tako su na Filipinima na najvećem aerodromu u Manili pre mesec i po dana pale dve radnice koje su od putnika iz džepova prtljaga krale novac koji su potom stavljale kod sebe, a jedna je čak i gutala pare!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading