HOROSKOP ZA PETAK 14. JUN! Škorpije će imati napet dan, Vodolije - budite oprezni, mogući su sukobi!

Autor:

Lifestyle

14.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA PETAK 14. JUN! Škorpije će imati napet dan, Vodolije - budite oprezni, mogući su sukobi!

Foto: Shutterstock

Danas se, prema horoskopu, čini da će Ovnovi imati napetu atmosferu među saradnicima, pa im se savetuje da ostanu neutralni. Takođe, upozorava se da možda troše previše. Što se ljubavi tiče, moguća je rasprava s partnerom ili kritika zbog nedoslednog ponašanja. Ipak, zdravstveno stanje će biti odlično.

Bikovima se preporučuje oprez u komunikaciji s nadređenima, jer mogu biti izloženi manipulacijama. U ljubavnom životu, promenljivo raspoloženje može destabilizovati 

Blizanci će danas možda osetiti napetost u poslovnoj saradnji s nadređenima i kolegama. U ljubavnom životu, partnerovo ponašanje može postati iritantno, ali vi ne osećate želju za promenom. Zdravlje može biti narušeno reumatskim tegobama.

Rakovima će se desiti preokret u poslovnim pregovorima, možda čak i dobitak. Ipak, previše posla može dovesti do sukoba s partnerom, koji može izraziti nezadovoljstvo zbog vaše posvećenosti poslu. Nervoza može biti prisutna.

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Lavovima se savetuje da se pripreme za mogući raskid poslovne saradnje s partnerom. U ljubavnom životu, negativni aspekti mogu dovesti do krize poverenja s partnerom. Zdravlje će biti odlično.

Device bi trebalo da budu oprezne, jer će možda čuti za neke spletku koje se odvijaju iza njihovih leđa. 

Vage bi trebalo da odlože krupne odluke, jer je moguć zastoj u pregovorima. 

Škorpije će imati napet dan, posebno u odnosu s kolegama i nadređenima. Greška u komunikaciji može imati teže posledice nego inače. 

Strelčevi bi trebalo da budu spremni na neočekivane probleme s poslovnim saradnikom. U ljubavi, mogu otkriti da im je partner nešto sakrio, što može izazvati sumnju i zahtevati rešavanje problema razgovorom. 

Jarčevi će započeti rad na novom radnom mestu ili novom projektu.

Vodolije se nalaze u periodu gde su mogući sukobi zbog različitih mišljenja s nadređenima. Ipak, očekuje ih priliv novca.

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading