HOROSKOP ZA PONEDELJAK 10. JUN! Vodolije - pruža vam se prilika da dobro zaradite, Ovnovi - partner će vas baš obradovati!

Autor:

Lifestyle

10.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horo

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 10. JUN! Vodolije - pruža vam se prilika da dobro zaradite, Ovnovi - partner će vas baš obradovati!

Foto: Shutterstock

Ribe, najveći uspeh i rezultate mogu da očekuju oni koji se bave kreativnim zanimanjem. Potpisivanje ugovora o saradnji. Vodolije, važni sastanci oduzeće vam veći deo dana. Pruža vam se prilika da dobro zaradite ako napravite pravi potez. Jarci, prelazite na novo, odgovornije mesto i to vam daje dodatni elan. Spremni ste da preuzmete daleko veću odgovornost. Strelci, odnos s poslovnim saradnicima danas može da postane napet. Potrudite se da ispunite krajnji rok. Škorpije, odličan period za početak biznisa. Planete su na vašoj strani, sada je trenutak da krenete u akciju. Vage, pripazite se ovih dana da ne trošite novac nepromišljeno jer lako možete pogrešno da procenite situaciju.

Ovnovi, partner vam priprema iznenađenje koje će vas izuzetno obradovati. Romantičan period je pred vama. Bikovi, vaš odnos s partnerom je skladan bez obzira na povremene prepirke oko sitnica. Blizanci, početak uzbudljive ljubavne veze s osobom koju ste upoznali preko društvenih mreža. Rakovi, početak nove veze s veoma atraktivnom osobom preko društvenih mreža ima epilog u uzbudljivom sastanku. Lavovi, vaš odnos s partnerom je veoma nestabilan i odvija se između ljubavi i mržnje, ali strasti ne nedostaje. Device, ne dopada vam se da idete protiv svojih principa, ali vam osoba koja nije slobodna sve više opseda misli.

Što se zdravlja tiče, Device će imati problem sa glavoboljom, Vodolije bi trebalo više da se odmaraju...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading