HOROSKOP ZA ČETVRTAK 13. JUN! Rakovi - budite oprezni, moguć je konflikt, Vodolije - slobodni mogu da sretnu zanimljivu osobu!

Autor:

Lifestyle

13.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 13. JUN! Rakovi - budite oprezni, moguć je konflikt,  Vodolije - slobodni mogu da sretnu zanimljivu osobu!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, planirate nove investicije i početak poslovne saradnje, ali budite oprezni jer u tome postoji doza neizvesnosti. Bikovi, danas vas očekuje potpisivanje ugovora. Potrudite se da pre sporazuma dobro proučite sve detalje. Blizanci, na poslovnom planu vas očekuje nov projekat. Oprez u poslovnoj komunikaciji, moguć je sukob interesa. Rakovi, budite oprezni, moguć je konflikt s nekim poslovnim saradnicima ili nadređenima. Dobitak kroz igre na sreću. Lavovi, neprijatna iznenađenja na poslu mogu biti izazvana provokacijama kolega. Vladaju pogoršani međuljudski odnosi. Device, glavna tema je izmirivanje starih finansijskih dugova. Oprez s kolegama, neke od njih nisu u potpunosti iskrene.

Vage, romantičan izlazak s partnerom, ali ćete imati kratkotrajnu ljubomornu scenu. Previše ste napeti. Škorpije, današnji dan slobodnima donosi mogućnost romantičnog izlaska s novim partnerom. Period strasti. Strelci, različiti stavovi između vas i partnera što se tiče važnog pitanja. Razgovarajte, ali jedno od vas mora da popusti. Jarci, partner vam pokazuje više poštovanja i trudi se da vam ugodi. Uživate u ljubavi i pažnji. Vodolije, slobodni danas mogu da sretnu zanimljivu osobu, zbog koje će im zaigrati leptirići u stomaku. Početak ljubavne romanse. Ribe, mnogo ste očekivali od veze u koju ste ušli. Ipak, partner nema ozbiljnije namere. Sledi vam razočarenje.

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading