HOROSKOP ZA UTORAK 11. JUN! Lavovi - ovaj dan ćete se pomočiti, ali ćete i zaraditi, Škorpije - osoba s kojom se viđate budi u vama lepa osećanja!

Autor:

Lifestyle

11.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horo

HOROSKOP ZA UTORAK 11. JUN! Lavovi - ovaj dan ćete se pomočiti, ali ćete i zaraditi,  Škorpije - osoba s kojom se viđate budi u vama lepa osećanja!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, oscilacije na finansijskom planu mogu biti prouzrokovane pogrešnom procenom ili previdom, zato pripremite rezervni plan. Bikovi, danas treba da budete na oprezu kad su rizične investicije u pitanju i povlačenja rizičnih poteza. Blizanci, vaš odnos s autoritetima može biti pogoršan i jedna suvišna reč bi mogla da se pretvori u raspravu. Burno reagujete na nepravdu. Rakovi, važno je da danas budete usredsređeni na to što radite, da se ne rasplinjavate na previše stvari odjednom. Moguć je veći previd. Lavovi, ovaj dan će vam doneti finansijski dobitak, ali ćete se dobro pomučiti tokom rada i to sve zbog skraćivanja krajnjeg roka. Device, napeti odnosi s nadređenima i kolegama, kao i mogućnost da budete pogrešno shvaćeni, ukazuju na pojačan oprez u komunikaciji.

Vage, kao da se kajete što ste na kraju pristali na kompromis i pomirili se s partnerom posle spornih situacija. Škorpije, osoba s kojom se viđate budi u vama lepa osećanja, ali povremeno sumnjate u njega i njegovu iskrenost prema vama. Strelci, načinite prvi korak u pomirenju s partnerom. Burna rasprava desila se zbog nesporazuma i oko sitnice. Jarci, partner postaje sve nezadovoljniji vašim odsustvom zbog obaveza. Trgnite se na vreme i promenite navike. Vodolije, ako i dalje tragate za srodnom dušom, možete je upoznati preko prijatelja. Ribe, poznanstvo sa osobom koju poznajete preko društvenih mreža prerasta u burnu ljubavnu avanturu.

Što se zdravlja tiče, Lavove će mučiti nesanica, Device glavobolja...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading