"MISLIM DA ZNAM GDE SE SKLONIO": Majka nestalog NIŠLIJE se nada da je baš na ovom mestu njen MILAN! Policija "češlja" sve redom, pas nanjušio trag!

Autor:

Hronika

22.06.2024

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedanaest dana agonije, službe ne gube nadu!

"MISLIM DA ZNAM GDE SE SKLONIO": Majka nestalog NIŠLIJE se nada da je baš na ovom mestu njen MILAN! Policija "češlja" sve redom, pas nanjušio trag!

Foto: Printscreen/facebook/Niška Inicijativa

Na jedanaesti dan potrage za nestalim Milanom Đorđevićem iz Niša, situacija i dalje ostaje bez novih informacija. Prema izjavama njegove majke Marice, intenzivna potraga Žandarmerije, koja je juče ponovo pregledala teren koristeći termovizijske kamere, nije dala nikakve rezultate. Marica, iako neutešna, još uvek neguje nadu da je njen sin živ. Izražava sumnju da se možda sklonio u neki od manastira, ali zbog pravila tajnosti koja vladaju u tim institucijama, nije u mogućnosti da potvrdi svoje sumnje.

Marica ističe da je policija preduzela sve neophodne korake, ispitujući meštane sela, rođake i prijatelje, ali da do sada nisu uspeli da pruže bilo kakve informacije koje bi doveli do pronalaska njenog sina. Ona izražava zahvalnost zbog napora koje su uložili u potragu, ali istovremeno izražava svoje očajanje i nemoć u situaciji u kojoj se nalazi.

Jedna od čudnih okolnosti u vezi sa nestankom Milana Đorđevića jeste činjenica da je ostavio novčanik kod kuće, ostavivši telefone u kaseti, a ručni sat u automobilu. Sat su pronašle Milanove kolege u kolima, što je izazvalo dodatnu zbunjenost u porodici. Marica ističe da će nastaviti sa potragom, izražavajući želju da sazna da je njen sin živ i zdrav, čak i ako se sklonio u neki manastir.

Postoji mogućnost da je Milan otišao prema Zaplanju, što je izazvalo dodatnu nelagodnost i strepnju u porodici Đorđević. Osim toga, pas je osetio njegov trag kod osmatračnice, što je ukazalo na mogućnost da se Milan kretao u tom pravcu.

Marica izražava svoju duboku zabrinutost i očaj u vezi sa celokupnom situacijom, ističući da ne zna kako je živa u svemu tome. Njene reči odražavaju težinu koju porodica oseća u trenutku kada se suočava sa nestankom voljenog člana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading