BOJANINE VODE SE VIŠE NE PRETRAŽUJU: Šok obrt u potrazi za mladim Nišlijom, policija se prebacuje na drugu lokaciju! Svedočenje oca i brata ključno

Autor:

Hronika

17.06.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postojanje prvobitnih tragova oštro su demantovali otac i brat nestalog Milana!

BOJANINE VODE SE VIŠE NE PRETRAŽUJU: Šok obrt u potrazi za mladim Nišlijom, policija se prebacuje na drugu lokaciju! Svedočenje oca i brata ključno

Foto: Printscreen/facebook/Niška Inicijativa

Pre tačno nedelju dana nestao je 41-godišnji Nišlija Milan Đorđević koji je poslednji put viđen kod Planinarskog doma na Bojaninim vodama.

Pored policije, žandarmerije i Gorske službe u petak je u potragu uključena i vojna policija sa psom tragačom. Kako saznajemo predeo oko Suve planine je više puta pregledan ali do sada nije bilo nikakvih tragova.

 Danas je osmi dan potrage. Međutim, kako sam saznala od Milanovog oca i brata, već juče policije nije bilo na samom izletištu Bojanine vode. Juče su u potragu bili uključeni samo najbliži prijatelji i rodbina, dok su policija i svi ostali nadležni organi bili u selima oko Suve planine. Njegov otac je potvrdio da policija ni danas neće dolaziti danas na teren, ali će nešto kasnije doći opet u istom sastavu. O daljim koracima policije, žandarmerije i vatrogasaca koji su do sada bili uključeni u potragu, ne znamo dalje korake - navode iz Kurira.

- Kako se saznalo od njegovog brata, do sada nije pronađen nijedan trag, a sve ono što se navodilo u medijima kao prvi tragovi, oni su oštro demantovali. U medijima se spekulisalo i da je istog dana viđen i crveni automobil, ali mi o tome nemamo nikakve zvanične informacije - navodi Kurir.

Podsetimo, prvobitno je u fokusu medija bila majka nestalog, koja od bola i neizvesnosti nije mogla da rastumači istinu od privida. Istraga menja svoj tok, kao i njeno izveštavanje nakon uključivanja oca i brata mladog farmaceuta za kojim se traga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading