"NE BI ĆUTAO DVA MESECA DA NIJE KRIV": Otac Danke Ilić OGORČEN na ubice ćerke "Niko u to ne bi poverovao"

Autor:

Hronika

17.06.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo devojčice još nije nađeno.

"NE BI ĆUTAO DVA MESECA DA NIJE KRIV": Otac Danke Ilić OGORČEN na ubice ćerke "Niko u to ne bi poverovao"

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže,

Danka Ilić (2) ubijena je, kako se sumnja, 26. marta u Banjskom polju neposredno pošto je stigla na plac u društvu majke i brata. Za detetom se danima organizovano tragalo, a tek četvrtog aprila su uhapšene njene ubice Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Dok je Dejan Dragijević u policiji priznao zločin, rekavši da su dete on i Janković nenamerno udarili kolima i da su zatim njeno nepomično telo ubacili u automobil, ali da se ona kasnije probudila, te da su je tada udavili, drugoosumnjičeni se branio ćutanjem.

Tek nakon dva meseca Srđan Janković je odlučio da progovori i tom prilikom je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru izjavio kako nikada nije video malenu devojčicu.

Nakon iskaza osumnjičenog, za Republiku se oglasio otac Danke Ilić - Miloš, koji je izjavio da mu se neke stvari u ovoj priči ne poklapaju.

Da je tako kako je izjavio ne bi ćutao dva meseca. Sumnjivo je to jer zašto bi neko ćutao da bi posle toliko vremena negirao sve. Jedan je priznao da je uradio šta je uradio, a drugi kaže da Danku i nije video i to posle dva meseca. Mislim da svako normalan u to ne bi poverovao - rekao je Miloš Ilić. 

Takođe, nakon njegove izjave oglasila se i majka Danke Ilić, Ivana.

Ja sam sada zatečena, ne znam šta bih rekla! Ko je onda bio drugi u kolima, ja sam tada na brdu videla dve osobe u kolima? Ništa mi nije jasno... Ako nije ništa uradio, kao što kaže, zašto je ćutao dva meseca! Pod jakim sam stresom - rekla je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading