SADA JE U KOMI! Evo kakvo je stanje dečaka (11) koji je pao sa Kalemegdanske tvrđave!

Autor:

Hronika

17.06.2024

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak (11) je vozio bicikl kada je pao sa visine od tri metra.

SADA JE U KOMI! Evo kakvo je stanje dečaka (11) koji je pao sa Kalemegdanske tvrđave!

Foto: Facebook/Горан Весић, Shutterstock

Dečak (11) teško je povređen kada je pao s Kalemegdanske tvrđave. Kako je potvrđeno iz MUP Srbije, on je vozio bicikl kada je pao sa visine od tri metra.

"Dečak se i dalje nalazi u indukovanoj, odnosno veštačkoj komi. 11-godišnjak je pao sa zidine Kalemegdanske tvrđave kada je vozio bicikl. Kako smo saznali, on je vozio bicikl na samoj ivici, ali još se ne zna na koji način je pao i zadobio te povrede. Ono što smo čuli od prolaznika je da su oni čuli samo krik. Niko nije video dečaka u trenutku kako je padao, odnosno sam trenutak pada, već su samo čuli krik i zapomaganje", rekla je novinarka Kurira i podsetila na još jedan nesrećan slučaj tokom vikenda:

"Hitna pomoć vrlo brzo došla i odvezla ga u Urgentni centar. Međutim, zbog težine povreda, on se nalazi u indukovanoj komi. Još jedan dečak (14) zadobio je povrede glave kada je pao na bazenu, odnosno na toboganu, na bazenu u Jakovu. On je u svesnom stanju, brzom intervencijom Hitne pomoći, prevezen u Tiršovu gde se i sada nalazi" - navodi se.

Podsećamo, težak udes se dogodio sinoć u ulici Braće Jerkovića na Voždovcu.

Kako se navodi na Instagram stranici Serbialive Beograd auto sed prevrnuo kod pijace.

Navodno, auto se zakucao u parkirane automobile, a onda se od siline udarca prevrnuo na krov. Zbog toga je trenutno zastoj u ovoj ulici, a vozila javnog prevoza čekaju da se raščisti prolaz kako bi nastavila da saobraćaju.

Još uvek nema informacija o povređenima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading