Radnik komunalnog preduzeća PAO S KAMIONA i POGINUO NA LICU MESTA! Horor kod Topole, majka u crnini roni suze, rodbina i prijatelji u buljucima izjavljuju saučešće

Autor:

Hronika

11.06.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ponedeljak oko 16 sati, u selu Donja Šatornja kod Topole, došlo je do tragičnog incidenta u kojem je radnik komunalnog preduzeća, Dušan I. (49), izgubio život.

Radnik komunalnog preduzeća PAO S KAMIONA i POGINUO NA LICU MESTA! Horor kod Topole, majka u crnini roni suze, rodbina i prijatelji u buljucima izjavljuju saučešće

Foto: ST/P.Divac

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, Dušan je nastradao nakon što je pao sa kamiona za odnošenje smeća, kojim je upravljao njegov kolega R.T.

- Kamion je vozio R.T. dok je Dušan stajao na njemu sa strane. Radili su sakupljali otpad. Išli su ka Blaznavi. U tom delu je nizbrdica, strmo je i pretpostavljam da je išao malo brže kamion te je Dušan pao sa njega. Tom prilikom je zadobio povrede usled kojih je preminuo na mestu nezgode - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Nada, majka nastradalog Dušana, izjavila je da ju je strašna tragedija zatekla, te da je saznala za nesreću od snajke, koja je tuda prolazila i videla saobraćajnu nezgodu.

- Moj Dušan se u toj firmi zaposlio pre godinu dana. Čula sam da je kamion klecnuo i da je on pao sa njega i na mestu ostao mrtav. Neko je rekao i da je navodno kada je pao neko vozilo prešlo preko njega. Ništa tačno ne znam osim da mi je sin nastradao - kaže nesrećna majka.

Ona je govorila i o njegovom životu, te kako je uopšte postao radnik ovog preduzeća.

- Živeo je sa mnom, sada sam ostala sama. Pre ove firme radio je 35 godina u vojsci, putovao je do Aranđelovca. Put ga je iscrpljivao pa je to napustio i zaposlio se ovde u Topoli - objasnila je Nada kojoj od juče dolazi rodbina i izjavljuje saučešće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading