ŽENU POKOSILA LOKOMOTIVA DOK JE PRELAZILA PRUGU! Jeziva tragedija kod Velike Plane, NIJE JOJ BILO SPASA

Autor:

Hronika

11.06.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najgora u nizu stravičnih nesreća u Srbiji u poslednjih 12 sati,

ŽENU POKOSILA LOKOMOTIVA DOK JE PRELAZILA PRUGU! Jeziva tragedija kod Velike Plane, NIJE JOJ BILO SPASA

Foto: shutterstock

Ženska osoba poginula je kada je na nju na otvorenom delu pruge Mala Krsna – Velika Plana, između stanica Osipaonica i Lozovik, naletela lokomotiva dok je na biciklu pokušavala da na nedozvoljenom mestu pređe prugu.

Kako je saopštilo preduzeće "Srbija kargo", do nesreće je došlo danas oko 09:40 sati, a lokomotiva je saobraćala sama iz pravca Male Krsne ka Lapovu.

Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja.

"Srbija Kargo" i ovaj put apeluje i upozorava da se poštuju saobraćajni propisi i svi znakovi upozorenja i da se pruga prelazi isključivo na putnim prelazima, jer je to jedini način da se izbegnu ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi.  

Važno je istaći da se radi o najmanje šestoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na putevima u Srbiji. Prethodno, u Zrenjaninu došlo do sudara dva automobila, gde je jedno vozilo od siline udarca završilo na trotoaru, dok se jedna teška saobraćajna nesreća dogodila na putu Ratkovo-Parage, a sinoć je u Beogradu povređeno četvoro dece u dve odvojene saobraćajne nezgode koje su se dogodile iza ponoći, a do sada najtragičnija nesreća desila se jutros oko 6.30, kada je osam osoba povređeno kada je na teritoriji opštine Lazarevac, na Aranđelovačkom putu kod Malih Crljena, sa kolovoza sleteo Lastin autobus u jarak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading