IZBOLI ČOVEKA ZBOG 4.500 EVRA: Ovo su detalji sačekuše ispred banke u Mirijevu - AKCIJA "VIHOR" U TOKU!

Autor:

Hronika

03.06.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevici su primetili da su nosili crne dukserice sa navijačkim obeležjima

IZBOLI ČOVEKA ZBOG 4.500 EVRA: Ovo su detalji sačekuše ispred banke u Mirijevu - AKCIJA "VIHOR" U TOKU!

Foto: Shutterstock

Muškarac

Muškarac N.K. (41) izboden je nožem i opljačkan ispred jedne banke u Mirijevu, gde su dvojica razbojnika od njega oteli oko 4.500 evra. Napad se dogodio oko 12 sati u Rableovoj ulici u blizini Tržnog centra. Pretpostavlja se da su napadači sačekali muškarca ispred banke, a očevici su primetili da su nosili crne dukserice sa navijačkim obeležjima i kapuljače na glavama. Muškarac je izboden po nogama i ostavljen povređen na mestu napada.

- Pretpostavljam da je napadnuti čovek bio u banci i da su ga dvojica sačekala, jer se tu napada i dogodio. Neko je video da su napadači imali crne dukserice sa navijačkim obeležjima i kapuljače na glavama. Nesrećni čovek izboden je po nogama. Sve se dogodilo izuzetno brzo, oni su ga ostavili tu povređenog i pobegli - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje: 

- Kasnije sam saznao da je on kod sebe imao oko 4.500 evra koje su mu uzeli. Obaveštena je policija i hitna pomoć koja je povređenog muškarca prevezla u bolnicu

Hitna pomoć i policija reagovali

Povređeni muškarac je prevezen u bolnicu od strane hitne pomoći. Policija je obaveštena o događaju i proglasila akciju Vihor kako bi pronašla napadače i istražila ovaj nemili događaj.

Policija je raspisala akciju "Vihor".

Sumnja se da se radi o tipovanom razbojništvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading