VOZIO VIŠE OD 200 KILOMETARA NA ČAS, NA DELU GDE JE OGRANIČENJE 80: On nije jedini kojeg je presretač zaustavio!

Autor:

Hronika

02.06.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obojica vozača isključena su iz saobraćaja i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

VOZIO VIŠE OD 200 KILOMETARA NA ČAS, NA DELU GDE JE OGRANIČENJE 80: On nije jedini kojeg je presretač zaustavio!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, presretačem su u razmaku od nekoliko časova zaustavili dvojicu vozača zbog većeg prekoračenja brzine i vožnje pod dejstvom alkohola.

Policija je juče, oko 18.30 časova, na državnom putu Raška – Kraljevo, u Kraljevu, zaustavila tridesetčetvorogodišnjeg vozača „mercedesa“ koji se kretao brzinom od 166,6 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas. Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač upravljao vozilom u stanju srednje alkoholisanosti sa 0,62 promila alkohola u organizmu.

Nakon toga, oko 23 časa, na državnom putu Čačak – Beograd, u Surčinu, zaustavljen je tridesetšestogodišnji vozač „audija“ koji se kretao brzinom od 203,1 kilometar na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas, što predstavlja nasilničku vožnju. Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač upravljao vozilom u stanju visoke alkoholisanosti sa 0,88 promila alkohola u organizmu.

Obojica vozača isključena su iz saobraćaja i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Da podsetimo, pripadnici Uprave saobraćajne policije pre nekoliko dana, na putu Stari Žednik - Mali Beograd, zaustavili su pedesetogodišnjeg muškarca iz okoline Bačke Palanke, koji je upravljao vozilom "audi" brzinom od 187,9 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje 80.

Takođe, tokom kontrole je utvrđeno da se u vozilu prevozilo i desetogodišnje dete - piše u saopštenju PU Subotica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading