OSTAVILA DOKUMENTA NA TRAFICI I NESTALA: Biljanina porodica svakog dana, već osam godina iščekuje nove informacije

Autor:

Vesti

29.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana je nestala 2. decembra 2015. godine u Kraljevu

OSTAVILA DOKUMENTA NA TRAFICI I NESTALA: Biljanina porodica svakog dana, već osam godina iščekuje nove informacije

Foto: Privatna arhiva

Biljana Đorić je nestala 2. decembra 2015. godine u Kraljevu, a njena porodica svakodnevno očekuje vesti o njoj. Vesna Đorić, Biljanina majka, ispričala je kako se život porodice promenio od trenutka njenog nestanka.

Vesna je posebno naglasila teške trenutke kada je najmlađi sin, koji je tada imao tri godine, pitao za svoju sestru. Porodica je prošla kroz traume, a Vesna ističe da joj najteže pada 2. u mesecu, dan kada je Biljana nestala.

- Okrenuo nam se život u sekundi, imam još dve ćerke, i sina. One su svesne cele situacije, vide koliko ja patim. Odem u kupatilo, isplačem se, da one ne vide.. Najteže mi pada kada me mali sin pita: "Kada će Bilja da dođe, ajde da idemo kod nje" - priča Vesna, preneo je Blic.

Vesna je izrazila uverenje da neko mora imati informacije o Biljani. Navodi da joj se nijedna drugarica nije javila od njenog nestanka, što je dodatno otežalo situaciju. Apeluje na građane da se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestaloj Biljani, čak i anonimno.

Foto: Printskrin

Biljana sa majkom Vesnom

- Ja sam potpuno sigurna da neko nešto mora da zna. Od njenog nestanka nijedna drugarica me nije pozvala. Te dve drugarice sa kojima je kada je stigla u Kraljevo popila kafu, one kažu da ne znaju ništa. Popila je sa njima kafu i onda je otišla i ostavila ta dokumenta - priseća se majka.

Porodica je bila meta prevaranata koji su tražili novac u zamenu za lažne informacije o Biljani. Vesna je opisala jedan jeziv slučaj kada joj je jedan čovek tvrdio da zna gde je Biljana i da je u podrumu sa drugom decom koja su mučena i ošišana. Ovaj slučaj je odmah prijavljen inspektorima, ali se ispostavio kao lažan. Takođe, prevarant je na društvenim mrežama javno optužio Vesnu da je saučesnik u nestanku svoje ćerke.

Vesna sumnja da je Biljana otišla u manastir, ali ovo nije uspela da proveri. Apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave, kako bi saznala da li je njena ćerka živa i dobro. 

Podsetimo, tada devetnaestogodišnja Biljana Đorić je poslednji put viđena te večeri 2. decembra, oko ponoći, kod nekadašnje kafane „Zadužbina“ u centru Kraljeva. Ona se vraćala sa fakulteta, obavestila je majku o ispitima i rekla da kreće na voz. Ona je vozom stigla u Kraljevo, kada je otišla na trafiku. Tu je, ostavljajući svoj mobilni telefon i pasoš na pultu kioska uz reči „neko će doći po ovo“, ušla u taksi iz kojeg je, posle kraće vožnje, samo nekoliko minuta kasnije izašla u Karađorđevoj ulici. Tu joj se, potom, gubi svaki trag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rada

30.05.2024 21:50

Žao mi roditelja,a ova devojka ako.je živa,sram je bilo što se ne javi...ako nije onda RIP ,njoj i njenoj gluposti.