"VRAĆAO SE SA AERODROMA I ZASPAO ZA VOLANOM": Očevici stravične saobraćajne nesreće kod Mladenovca opisali jezive detalje "Direktno je udario u autobus pun putnika"

Autor:

Hronika

29.05.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat nastradalog je stigao na lice mesta.

"VRAĆAO SE SA AERODROMA I ZASPAO ZA VOLANOM": Očevici stravične saobraćajne nesreće kod Mladenovca opisali jezive detalje "Direktno je udario u autobus pun putnika"

Foto: Republika

Jutros oko 5.40 sati, kod Mladenovca, dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je rezultirala direktnim sudarom autobusa i automobila. Povređeno je 29 ljudi, od kojih je četvoro sa ozbiljnim povredama. U Urgentni centar je prema poslednjim informacijama primljeno svih 29 povređenih, dok je jedna osoba, vozač automobila (34), nažalost, izgubila život.

Vozač zaspao za volanom

Prema informacijama sa lica mesta, vozač automobila je bio na aerodromu, a nakon što je povezao svoju tetku, krenuo je nazad. Prema svedočenjima očevidaca, pretpostavlja se da je vozač zaspao za volanom, prešao u suprotnu traku i direktno udario u autobus pun putnika.

- Navodno je vozač koji je poginuo bio na aerodromu  vozio je tetku i kada se vraćao, verovatno je zaspao i prešao u suprotnu stranu i direktno udario u autobus pun putnika - kažu očevici.

Brat nastradalog je stigao na lice mesta.

Intervencija na licu mesta

Trenutno se vrši uklanjanje uništenog autobusa kako bi se uspostavio normalan saobraćaj. Hitne službe i policija su angažovane na mesti nesreće, pružajući pomoć povređenima i sprovodeći istragu o uzrocima ove tragične nesreće.

(Republika/Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading