MAJKA UBIJENIH PANIĆA SA ŠARŽEROM U RUCI! ISPALO POLICAJCU, A ONA UZELA: "U sina mi je ispalio 10 metaka, a u ćerku osam i sad mu se sudi"

Autor:

Hronika

23.05.2024

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više majki je palo u nesvest nakon prekinutog suđenja.

MAJKA UBIJENIH PANIĆA SA ŠARŽEROM U RUCI! ISPALO POLICAJCU, A ONA UZELA: "U sina mi je ispalio 10 metaka, a u ćerku osam i sad mu se sudi"

Foto: Republika.rs

Uroš Blažić i njegov otac, Radiša Blažić, su sprovedeni iz pritvora u zgradu Višeg suda u Smederevu gde se nalaze od hapšenja 5. maja prošle godine.

 

Nakon što su uvedeni u sudnicu, dogodio se incident kada su roditelji žrtava nasrnuli na njega i njegovog oca, nakon čega je u pratnji zatvorske straže izveden, a roditelji i porodica ubijene dece su otrčali za njima.

Majka Dalibora Todorovića pala je u nesvest ispred suda, a Hitna pomoć je odmah intervenisala i zbrinula je.

Majka Milana i Kristine Panić je do detalja objasnila šta se dešavalo u sudnici.

- Svi smo skočili na njega, otac nije ušao još u tom trenutku, lomili su se stolovi, ovo je mučenje, nije suđenje. Šaržer je ispao nekom od čuvara. Zločinac nas nije gledao, gledao je u pod, ušao je pognute glave - dete hrabrost. Deset metaka je ispalio u mog sina, a osam u moju ćerku i sad mu se sudi, njemu samo doživotno i doviđenja. Pun je kombi onesvešćenih majki - kaze Zorica Panic

Podsećamo, u masakru Uroša Blažića prošlog 4. maja, oko 11 sati uveče, ubijeno je devetoro mladih iz Dubone i Malog Orašja i 12 ranjeno. Oko desetoro njih je pukom srećom izbeglo smrtonosne hice iz Blažićevog oružja.

On je hicima iz "kalašnjikova" ubio Nemanju Stevanovića (21), Lazara Milovanovića (20), Petra Mitrovića (30), Marka Mitrovića (18), Nikolu Milića (15) i Aleksandra Milovanovića (17). Potom se odvezao u selo Dubona i kod škole ubio Milana Panića (21), mladog policajca, njegovu sestru Kristinu (19) i druga Dalibora Todorovića (25). 

Psihijatrijsko veštačenje pokazalo je da je Uroš Blažić bio potpuno uračunljiv u momentu izvšrenja zločina.

Pretresom objekata u vlasništvu njegove porodice pronađen je čitav arsenal oružja.

Urošu Blažić se na teret stavlja teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, otmica i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Jasmina Matović

23.05.2024 22:50

Ovaj monstrum treba da dobije smrtnu kaznu kakvo suđenje Bože daj snage ovim roditeljima od ubijene dece da nastave život

Odgovori 58 0
Visekruna Milovan

24.05.2024 07:40

@Jasmina Matović - I to da se lagano ubije na trgu za primjer svima ostalima koji i pomisle na nešto slično!!!!!!

Odgovori 44 2
Ana

24.05.2024 20:30

Tugo golema, kako izdržati sve. Korov se prepozna od malih nogu, obratiti pažnju i uništiti na vreme. Danas oni placu , sutra mozda mi ili naša deca ako ne zaustavimo zlo na vreme.

Odgovori 11 0
Bogoljub

26.05.2024 10:54

Ubiti i oca i sina, seme im zatrti