ZBOG KOMPLIKOVANOG RAZVODA SE SVE PROMENILO: Kaja Ostojić priznala kroz šta prolazi, s novim verenikom organizovala venčanje u CRNOM!

Autor:

Zabava

02.06.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja je nedavno otkrila da se preselila kod svog izabranika, a u planu je i venčanje.

ZBOG KOMPLIKOVANOG RAZVODA SE SVE PROMENILO: Kaja Ostojić priznala kroz šta prolazi, s novim verenikom organizovala venčanje u CRNOM!

Foto: instagram.com/printscreen

Pevačica Kaja Ostojić već godinama intrigira javnost svojim privatnim životom. Nedavno je privukla pažnju javnosti svojom novom romansom i planovima za četvrti brak. Kaja je nedavno javno istupila sa verenikom Milošem Čujovićem, nakon što je samo mesec dana pre toga otkrila da je ponovo zaljubljena.

Kaja je nedavno otkrila da se preselila kod svog izabranika, a u planu je i venčanje. Pevačica je istakla da joj je trenutno teško da se snađe u novom domu, ali da planira da napravi posebnu sobu za garderober. Kaja je otkrila da ima mnogo stvari i da je veoma impulsivna kada je u pitanju kupovina. Takođe, istakla je da živi za trenutak kada će sve biti sređeno oko nje, jer smatra da kada je nered oko nje, tada je i u glavi nered.

Kaja je otkrila da je njen verenik i ona imaju dugo prijateljstvo koje traje već šesnaest godina, ali su se nedavno stvari poklopile i sudbina je umešala prste. Pevačica je istakla da je njihovo prijateljstvo prešlo u ljubav, te da su odlučili da probiju led i stanu zajedno pred javnost.

Republika

Foto: Republika

Kaja Ostojić sa novim verenikom

 

Kaja je takođe otkrila da planira venčanje sa svojim verenikom, te da već čekaju da se završe papirološke pojedinosti. Kada je reč o venčanju, Kaja je istakla da će biti u crnom, a da mašta da ceremonija bude u krugu prijatelja koje oboje vole, uz dobru muziku i vino.

- Bićemo u crnom to sam sigurna, a što se tiče ostalih stvari maštam da bude u krugu prijatelja koje oboje volimo, porodice, da imamo dobru muziku i dobro vino - rekla je Kaja.

- Ne pravim od toga famu, moj jedan jedini razvod je bio komplikovaniji jer sam imala dete iz tog braka. Taj razvod je bio davno i nisam bila poznata tada. Sve posle toga, gde nema dece i zajedničke imovine, sve je lagano - dodala je ona za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading