BOGATSTVO ZA REKLAMU! Evo koliko su ZARADILI navijači koji su PREKINULI FINALE LIGE ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

02.06.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepristojna ponuda.

BOGATSTVO ZA REKLAMU! Evo koliko su ZARADILI navijači koji su PREKINULI FINALE LIGE ŠAMPIONA!

Foto: www.profimedia.rs

U finalu Lige šampiona koji se odigrao na stadionu "Vembli", gledaoci su bili svedoci neobičnog incidenta koji je brzo prekinut zahvaljujući efikasnoj reakciji obezbeđenja. Trojica mladića su uspela da prekinu susret između Real Madrida i Borusije, noseći majice sa natpisom "Melstroj", pseudonima influensera Andreja Burima iz Belorusije. Ovaj događaj je izazvao pažnju javnosti zbog neobičnog motiva - novca.

Andrej Burim, poznat po svom bogatstvu stečenom kroz kriptovalute, postao je popularan zbog svojih "izazova" i neobičnih ponuda svojim pratiocima. Njegova poslednja ponuda od 350.000 evra za prekid sportskog događaja i istrčavanje na teren noseći majice sa natpisom "Melstroj" jasno pokazuje koliko daleko ide u svojim neobičnim poduhvatima.


Burim je takođe poznat po nepristojnim ponudama, poput one u kojoj je obećao 350.000 evra za nagovaranje fudbalskih zvezda poput Kristijana Ronalda, Lionela Mesija, Erlinga Holanda ili Kilijana Embapea na pozdrav putem video poruke. Trenutno je u opticaju i suma od 600.000 evra za osobe koje uspeju da odnesu sliku Melstroja na Mont Everest ili čak na Mesec.

Iako je ovaj incident brzo prekinut, on je izazvao pažnju javnosti i pokrenuo raspravu o sigurnosti na sportskim događajima. Real Madrid je na kraju osvojio titulu šampiona Evrope po 15. put pobedom od 2:0, dok je Andrej Burim nesumnjivo dobio novi "bum" popularnosti zahvaljujući trojici momaka koji su uspeli da izvedu ovaj neobičan poduhvat.

Ovaj incident je još jedan primer kako društvene mreže i uticaj influensera mogu imati neželjene efekte na javne događaje, te postavlja pitanje o odgovornosti i posledicama ovakvih postupaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading