NOVAK POKREĆE MASE! Kritike na račun Rolan Garosa! POZNATI TENISER LJUT zbog Noletovog KASNOG TERMINA!

Autor:

Sport

02.06.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imao nikakvu dilemu.

NOVAK POKREĆE MASE! Kritike na račun Rolan Garosa! POZNATI TENISER LJUT zbog Noletovog KASNOG TERMINA!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković savladao je Lorenca Musetija na Rolan Garosu posle četiri i po sata borbe - 3:2 u setovima.

Osim po sjajnoj izvedbi aktera na pariskoj šljaci, taj meč ostaće upamćen kao najkasniji u istoriji prestižnog grend slema.

- Imam svoje mišljenje o tome, neke stvari su mogle drugačije da se urade. Ne bih previše o tome, ima lepših stvari da pričamo kao što je ono što smo Lorenco i ja odigrali na terenu. Moraću svoje mlade gene da uključim kako bih se oporavio do narednog meča - ostao je uzdržan Novak iako je bilo očigledno da mu nije prijala odluka organizatora.

Nešto konkretniji bio je Kasper Rud, Novakov rival i jedan od favorita iz senke za titulu.

- Može li se tenis smatrati za najteži sport na svetu? U kome drugom sportu moraš da igrač više od četiri sata u tri ujutro? - napisao je Kasper Rud na društvenim mrežama. 

I on sam je završio meč posle ponoći. 

- Završio sam svoju partiju pre dva časa. Posle sam morao da vozim statični bicikl 15 minuta, razgovaram sa novinarima, kupam se u ledu deset minuta, istuširam se i ponovo odem na masažu. I sada sam na tretmanu - istakao je je Rud. 

Norvežanin je savladao Argentinca Ečeverija sa 6:4, 1:6, 6:2, 6:2 za dva časa i 49 minuta. Sledeći rival mu je Tejlor Fric, koga je savladao u jedinom prethodnom meču, na završnom Mastersu 2022.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading