BRAVO: Bowling klub Sremci iz Dobanovaca bolji od Teamsofta!

Autor:

Sport

28.05.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan podvig.

BRAVO: Bowling klub Sremci iz Dobanovaca bolji od Teamsofta!

Foto: Nenad Cvetković

Bowling klub Sremci iz Dobanovaca pobedili su u 20 Kolu Prve lige Srbije kao domaćini ekipu Teamsoft plus rezultatom 12 - 4

Tok meča

Prvi gejm Sremci 2 : 0 Teamsoft plus
Drugi gejm Sremci 2: 0 Teamsoft plus
Treci gejm Sremci 0 : 2 Teamsoft plus
Četvrti gejm Sremci 2 : 0 Teamsoft plus

Prvi Dubl Sremci 1 : 1 Teamsoft plus
Drugi dubl Sremci 1 : 1 Teamsoft plus

Poeni za total skor Sremci 4 : 0 Team soft plus

Sremci se posle 20 kola nalaze na 3 mestu tabele sa istim brojem bodova sa Crnim Bombarderima ( Bivsi Zabac ) koji se nalaze na 2 mestu. Veoma dobar meč protiv Teamsoft plus, rezultat ne govori tako, ali teška utakmica.
Aleksandar Stanković igrač utakmice. Sremci su u prošlom kolu pobedili ekipu Aes Sedai. Ostala su još dva kola do kraja i za sada su Dobanovčani obezbedili ulazak u Play off u trku za prva 3 mesta.

Dobanovčani su prošle godine osvojili 3 mesto u PBL ligu.

Dobanovčani sledeću utakmicu dočekuju ekipu Bowling Stonse koji se za sada nalaze na 4. mestu. Zadnje kolo Sremci gostuju ekipi Inel.


Sremci celi sezonu dominiraju u ligi i celu sezonu su na 3. i na 2. mestu.

- Od samog početka Sremaca kao i jedni od osnivača Darko Aleksić i Nenad Cvetković do danas smo tu, Ante je sa nama 2 sezone koji ima jaku volju i voli klub, svake nedelje dolazi iz Osjeka za Beograd, Aleksandar, Nikola i Miloš su novi Sremci i idemo na to da ekipa ostane na okupu i sledeće sezone, možda da se dovede još jedan igrač. Cele sezone nas drži prijateljstvo i sloga. Trn u oku smo svim ekipama u ligi - neki novi Sremci, kako vi kažete. Šetamo se kroz ligu. Malo smo bili iznenađeni komentarima nekih, ali ok, ko gubi ima pravo da se ljuti. Hvala Republici koja nas prati sve vreme i nadamo se da nismo bili toliko dosadni i da smo opravdali Vaše pisanje - izjavu je dao kapiten Dobanovčana Nenad Cvetković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading