SUPRUGA SAŠE POPOVIĆ OTKRILA NAJVEĆU INTIMU: Kompletna istina o njihovoj SVAĐI isplivala na videlo, otkrila DETALJE BURNE NOĆI!

Autor:

Zabava

04.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Jovanović priznala najveću intimu o Saši Popoviću!

SUPRUGA SAŠE POPOVIĆ OTKRILA NAJVEĆU INTIMU: Kompletna istina o njihovoj SVAĐI isplivala na videlo, otkrila DETALJE BURNE NOĆI!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, otkrila je kako izgleda njen vikend dok traje najgledaniji muzički šou "Zvezde Granda". Za nju, svaka subotnja epizoda predstavlja neodoljivo emotivno putovanje, budući da se na neki način poveže sa svakim kandidatom.

- Svaku subotu veče uvek smo kod kuće kada se prikazuju 'Zvezde Granda'. Ispratimo sve zajedno, malo i komentarišemo. Onda mi je žao kad neko od kandidata ispadne, a meni se lično mnogo sviđao i nekako se vežem za tu decu. Bude mi zaista žao svakog, ali znam da mora da se dođe do finala i do pobednika, tako da je to neizbežno - istakla je Suzana.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović i Saša Popović

 


Suzana otkriva da je njena posvećenost "Zvezdama Granda" toliko duboka da se često ne slaže sa Sašinim odlukama.

- Hiljadu puta kažem što si izbacio ovog dečka ili ovu devojku, pa nije trebalo. Onda možda čak i on dođe nekad u razmišljanje 'Da l' si možda Sule, ti u pravu, da l' sam pogrešio ili nisam?', ali na kraju ipak njegovo mišljenje i njegov sud bude najmerodavniji. I zaista, kada se sve privede kraju tačno ostanu oni koji najviše vrede i koji najviše zaslužuju da budu u finalu i da među njima izaberemo i pobednika - zaključila je Suzana za Grand.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović i Saša Popović

 


Saša Popović je nedavno otkrio novi koncept "Zvezda Granda", što je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama. Sve najnovije vesti i dešavanja sa snimanja "Zvezda Granda" mogu se pratiti na njihovom portalu i društvenim mrežama.

Nakon ove izjave, publika je sa zanimanjem iščekuje nove epizode ovog popularnog muzičkog takmičenja, uz nadu da će njihovi favoriti izboriti svoje mesto u finalu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading