STIGLA IH KLETVA DANKINOG DEDE I BOL MAJKE: Kuća ubice malene devojčice potpuno prazna, nema više nikog! Majka i brat Dejana Dragijevića umrli, on i otac u zatvoru!

Autor:

Hronika

15.05.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seme vam se zatrlo, da vam se zatre, plakao je i kleo ubice deda male Danke, a majka je bila mnogo ljuta na Svetlanu Dragijević zbog izjava da je ona isključivo kriva za nestanak deteta.

STIGLA IH KLETVA DANKINOG DEDE I BOL MAJKE: Kuća ubice malene devojčice potpuno prazna, nema više nikog! Majka i brat Dejana Dragijevića umrli, on i otac u zatvoru!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook,Printscreen/Youtube/ESTRADA IZ DRUGOG UGLA

Porodicu jednog od ubica malene Danke Ilić, Dejana Dragijevića, stigle se i bol i kletve porodice ubijene devojčice, jer je im je kuća ostala prazna.

Naime, samo nekoliko dana nakon hapšenja Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, Dankin deda Milan Ilić je u centru Bora, gde su građani palili sveđe za malu Danku, sav uplakan ljubeći unukinu sliku, zavapio: "Seme vam se zatrlo, da vam se zatre".

Dankina majka je u jednom od retkih intervua, za Republiku pričala kroz kakav bol prolazi zbog ubijene ćerke:

- Ne dao bog nikome takvu i toliku bol. Od ovog se ne oporavlja. Moj agonija je počela od trenutka kad je iz dvorišta Danka nestala. Dala sam sinu flašicu sa vodom iz kola i nje za toliko već nije bilo nigde. Išla sam u krug oko pojate dozivajući je i tražeći i kad sam pogledala ka putu videla sam na kapiji tu dvojicu. Jedan me je gledao, a drugi je zavirivao oko naše ograde - pričala je o ubicama svoje ćerke nesrećna Ivana Ilić pa dodala:

-  Mnogo me sve to boli, pričaju da sam decu dobila sa drugim muškarcima, a ne sa Milošem. Iznose raznorazne pokvarene teorije, a pogotovo kad sam pročitala da je majka tog čoveka izjavila da je Danka živa i da ja znam gde je i da sam kriva za sve.

Podsećamo, majka ubice Svetlana Dragijević danas je iznenada preminula u selu Zlot i to u kući komšija, a nekoliko dana posle otkrivanja šta se dogodilo maloj Danci, u PS u Boru umro je njen drugi sin Dalibor Dragijević. On je bio uhapšen zajedno sa ocem, pod sumnjom da su bratu odnosno sinu Dejanu Dragijeviću pomogli da premesti telo male Danke, sa deponije gde ga je Dejan zajedno sa Srđanom Jankovićem prvobitno bacio. 

Podsećamo, Dejan Dragijević i Srđan Jankvić, najpre su, mrtvi pijani automobilom 26. marta udarili malu Danku kad je izašla iz videokruga majke, a posle su povređeno dete ubacili u gepek. Kad se mala probudila, oni su je udavili i bacili na deponiju. Međutim, telo deteta još nije nađeno, jer Dragijevići navodno ne mogu da se sete gde su ga ostavili.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading