ŽENA ZAKUKALA, OBRADOVIĆU SMILUJ SE: Zagrmela na Žoca jer ne daje njenom suprugu šansu

Autor:

Sport

16.05.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priliku da upiše prve minute u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige imaće u nedelju u Areni.

ŽENA ZAKUKALA, OBRADOVIĆU SMILUJ SE: Zagrmela na Žoca jer ne daje njenom suprugu šansu

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde i u drugoj utakmici finalne serije AdmiralBet ABA lige pa sada sa 0-2 odlaze u svoju Arenu u nameri da produže seriju i neizvesnost. Niko od izabranika Željka Obradovića nije ostavio pozitivan utisak, a posebno su razočarali nosioci igre, odnosno stranci predvođeni kapitenom Kevinom Panterom, koji nisu bili pravi a od njih se to očekuje.

Republika

Foto: Starsport

Obradović i Anđušić

Zato mnogi smatraju da bi veću minutažu za dokazivanje trebalo da imaju igrači iz drugog plana, a među njima je i iskusni Danilo Anđušić. Jedino što do sada niko nije imao hrabrosti da podvikne Žocu što Anđušića ne baca više u vatru. Sve dok stvari u svoje ruke nije uzela njegova žena Ivana Anđušić Maksimović.

Foto: instagram.com/ivanamaksimovic

Ivana Anđušić Maksimović

Ona se oglasila razočarana jer je Obradović odbio da pruži priliku njenom suprugu u prva dva meča protiv večitog rivala Crvene zvezde. Iako su crno-beli u borbi za trofej u AdmiralBet ABA ligi, Anđušić nije imao priliku da zaigra ni minut, što je izazvalo emotivnu reakciju njegove lepše polovine.

- Nadam se da će se Željko Obradović smilovati i da me neće razočarati i ovaj put. Ja ću navijati za ovog momkak, ako i uvek - rekla je Ivana na društvenim mrežama i pokazala fotogafiju supruga Danila Anđušića.

Naime, Danilo Anđušić je u oba meča pratio igru sa klupe, a njegova supruga je javno izrazila nadu da će dobiti priliku u narednim utakmicama. Njegova uloga kao navijača sa klupe može imati značajan uticaj na atmosferu unutar tima, a njegova podrška sa tribina može biti ključna u narednim mečevima. Sada se serija nastavlja u Areni a Partizan će imati priliku da se suoči sa Crvenom zvezdom u nedelju i videćemo da li će Anđušić dobiti priliku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading