PREPISKA ZVICERA I MILOVIĆA JE POSLEDNJI U NIZU DOKAZA... Dijana Hrkalović: Presmešno mi je što se on bavi geopolitičkim temama, nema kamen mudrosti u glavi!

Autor:

Hronika

21.04.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka MUP objasnila i na koji način funkcioniše Skaj aplikacija i kako su pojedine službe uspele da je "razbiju".

PREPISKA ZVICERA I MILOVIĆA JE POSLEDNJI U NIZU DOKAZA... Dijana Hrkalović: Presmešno mi je što se on bavi geopolitičkim temama, nema kamen mudrosti u glavi!

Foto: TV Pink/printscreen, MUP

Vođa kavačkog kriminalnog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije od 10 januara 2021, razgovarali o tome kako jedino oni mogu "svrgnuti" Vučića.

Upravo o ovoj temi, kao i o samom Radoju Zviceru u emisiji Novo Jutro kod Jovane Jeremić govorila je bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović.

Ona se osvrnula na prepisku, kao i na namere Zvicera da ubiju predsednika Aleksandra Vučića.

- Poslednja skaj prepiska između Zvicera i Milovića je poslednji u nizu dokaza za četiri stavke. Prva stavka je da se tu vidi da je predsednik Aleksandar Vučić jedina smetnja organizovanom kriminalu na ovim prostorima, što smo znali i onda kada je najsuroviji klan Zvicera - Belivukov, Miljkovićev i Vračarce pomnožio sa nulom. Takođe, kada je to radio, Vučić je rizikovao svoj život koji je i dalje u opasnosti. Pod trećom stavkom, predsednik je jedini koji vodi našu zemlju u ispravnom smeru, suprotno interesima Zvicera i njegovim političkim mentorima Mila Đukanovića i Zapada - rekla je Dijana Hrkalović pa dodala:

- Meni je stvarno presmešno da se Zvicer bavi geopolitičkim temama, jer oni nemaju kamen mudrosti u glavi. Da su iole inteligentni uopšte se ne bi rukovodili tom logikom koja je u prepisci jer predsednik Vučić odoleva svakodnevno najvećim pritiscima najvećih mogućih svetskih sila i da ne podleže nikakvom pritisku.

Dijana Hrkalović se potom obratila Zvicerovim plaćenim ubicama i istakla:

- Em će vas platiti malo, em kada mu ne budete više koristili, zakopaće i vas, pa vi vidite da li se isplati da sarađujete sa Zvicerom. On uvek prikriva tragove koji vode do njega, kad tad kad mu ne budete koristili, vas više neće biti. Zvicer je jedan najobičniji cinkaroš zapadnih službi koji se umislio da je pametan - navodi Hrkalović.

Skaj aplikacija

Dijana je objasnila kako funkcioniše skaj aplikacija:

- Distributer tog skaja, kad daje taj aparat on daje aparat u koji je ubačen drugi softver koji nije u vašem regularnom telefonu i vi preko tog telefona ne možete da pristupite ničemu drugom, samo skaju i ničemu više. Ne možete drugim aplikacijama za komunikaciju ni guglu, tradicionalnom internetu kakav mi poznajemo ne može. Tu je onemogućen gps, naša policija je uspevala da dođe ipak do lokacije. Suština inkripcije je, nema pristup tradicionalnom interenetu, ali ide sve preko interneta. Ovu enkripciju je nemoguće razbiti osim ako se ne preseče iznutra. Belgijanci su se ubacili unutar ovog kanala, između servera i krajnjeg korisnika i uradili dekodiranje poruka i mogli su na kraju u real time-u da čitaju te poruke i da reaguju, prvi su počeli sa tim racijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading