HOROSKOP ZA PETAK 17. MAJ! Lavovi - pregovori na poslu su uspešno protekli, Jarčevi - uključite razum!

Autor:

Lifestyle

17.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA PETAK 17. MAJ! Lavovi - pregovori na poslu su uspešno protekli, Jarčevi - uključite razum!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, današnji aspekti mogu pred vas postaviti dilemu da, po običaju, sagledavate sve potencijalne ishode poslovne ponude. Lavovi, vaši pregovori su uspešno protekli. Ostavili ste sjajan utisak, pa se možete baviti pravnom stranom poslovnog dogovora. Škorpije, očekuju vas naporni poslovni pregovori. Težina u poslovnoj saradnji može se odraziti i kroz vaš odnos s nadređenima. Vodolije, danas uživate posebnu naklonost planeta. Akcenat je na rešenju pravnih pitanja i potpisivanju važnog ugovora.

Bikovi, moguća je avantura na poslovnom putovanju ili s osobom koju upoznajete preko posla. Rakovi, sve više ste nezadovoljni partnerovim ponašanjem i razmišljate o prekidu veze. Vage, promenljivog ste raspoloženja, pa se to može odraziti i na odnos s partnerom. Veče vam donosi romantične trenutke. Jarčevi, ako ste u vezi, u ovom periodu se nalazite pred bitnim odlukama. Uključite razum.

Što se zdravlja Strelčeva tiče ono je solidno, a Ribe muči glavobolja.

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading