DANKU SU NA OVOM MESTU UDARILI MONSTRUMI! Predmeti iz ZLOGLASNOG FIJATA PANDE ponovo na veštačenju - POGLEDAJTE JEZIV PRIZOR SA MESTA ZLOČINA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.04.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpotresnijih prizora iz Bora, zabeležen je na mestu gde je devojčica, kako se veruje, udarena.

DANKU SU NA OVOM MESTU UDARILI MONSTRUMI! Predmeti iz ZLOGLASNOG FIJATA PANDE ponovo na veštačenju - POGLEDAJTE JEZIV PRIZOR SA MESTA ZLOČINA! (VIDEO)

Foto: Republika, Printscreen

Telo male devojčice Danke Ilić (2), koja je stradala užasnim činom 26. marta ove godine u Banjskom Polju, još uvek nije pronađeno.

Osumnjičeni Dejan Dragijević (50) je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru izneo detalje o ubistvu deteta. Međutim, nije bio spreman da otkrije gde je bačeno telo male Danke.

Republika

Foto: Facebook

 

Srđan Janković (50) nije davao izjave o zločinu. Takođe, u pritvoru se nalazi otac Dejana Dragijevića, koji se takođe branio ćutanjem na optužbe da je pomogao sinu u uklanjanju tela.

O daljim koracima u istrazi oglasilo se Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

- Više javno tužilaštvo u Zaječaru izdao je nalog da se veštače tragovi pronađeni u automobilu JKP „Vodovod“ Bor koji su vozili osumnjičeni S.J. i D.D., kao i da se veštače tragovi na predmetima koji su se nalazili u vozilu - rekli su iz VJT u Zaječaru juče ujutru. 

Foto: Društvene mreže

 

 

Podsetimo, ekipa Republike je danima boravila u Boru gde smo iz minuta u minut donosili najnovije informacije, a jedan od najpotresnijih prizora, zabeležen je na mestu gde je devojčica, kako se veruje, udarena tzv automobilom smrti. 

 

 

Mi smo posetili i put gde su malu Danku, koju je majka izgubila iz vida dok je drugom detetu davala vodu, najpre automobilom "Vodovoda" iz Bora udarili mrtvi pijani Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Oni su, kako je utvrđeno istragom, tada povređeno dete ubacili u auto, gde su je kasnije i udavili kad je devojčica došla svesti. 

Njih dvojica su telo devojčice odvezli do deponije i bacili ga, što je pokrenulo opsežnu potragu koja je trajala deset dana pre nego što su monstrumi uhapšeni. Najgore je što je Dragijević uz pomoć oca i brata, koji je preminuo u PU Bor, telo premeštao a sad niko ne može ili neće da se seti gde je ostavljeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading