UŽASNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD AŠANJE: Mladić (19) poginuo u strašnoj saobraćajnoj nesreći na putu ka Karlovčiću! (FOTO)

Autor:

Hronika

01.05.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća kod Ašanje

UŽASNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD AŠANJE:  Mladić (19) poginuo u strašnoj saobraćajnoj nesreći na putu ka Karlovčiću! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Wikimedia, Pixabay


U popodnevnim časovima danas, došlo je do teške saobraćajne nesreće na putu od Petrovčića ka Karlovčiću, kod kružnog toka Preka Kaldrma. Nesreća se dogodila tačno u 19:12, kada je vozač automobila, prema nezvaničnim informacijama, izgubio kontrolu nad vozilom zbog, kako se pretpostavlja, neprilagođene brzine, te udario u betonski krst na putu. Hitna pomoć je ubrzo stigla na lice mesta, ali nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt mladića starog 19 godina, koji je bio za volanom vozila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Jedan od očevidaca nesreće je izjavio da je čuo snažan udarac i odmah potrčao ka mestu nesreće.

 

 

"Bilo je strašno. Nisam mogao da verujem šta vidim. Automobil je bio potpuno smrskan, a mladić je bio nepomično ležao pored njega. Pokušali smo da mu pomognemo, ali po svemu sudeći, bilo je prekasno", rekao je svedok koji je želeo da ostane anoniman.

Ova tragična nesreća još jednom nas podseća na važnost pridržavanja saobraćajnih propisa i vožnje sa pažnjom i oprezom. Neprilagođena brzina i gubljenje kontrole nad vozilom mogu imati fatalne posledice, kako po vozača, tako i po druge učesnike u saobraćaju. Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu odgovorni i da voze bezbedno, kako bismo izbegli ovakve tragične događaje u budućnosti.

**Solidarnost sa porodicom nastradalog mladića**

Na kraju, naša misao i molitve su sa porodicom i prijateljima mladića koji je nastradao u ovoj nesreći. Gubitak voljene osobe je nešto što se teško preživljava, i u ovim trenucima važno je da pružimo podršku i solidarnost porodici koja prolazi kroz ovu tešku životnu situaciju.

(Kurir)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading