SRAMNA, MONSTRUOZNA IZJAVA MAJKE UBICE: "Danka je ŽIVA, majka zna gde je"!

Autor:

Hronika

12.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka bezočno brani sina ubicu i optužuje njenu majku da zna gde je dete čije beživotno telo srpska policija danonoćno traži.

SRAMNA, MONSTRUOZNA IZJAVA MAJKE UBICE: "Danka je ŽIVA, majka zna gde je"!

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Svetlana Dragijević majka Dejana Dragijevića, koji je javno označen kao ubica Danke Ilić dvogodišnje devojčice iz Bora jutros je porazgovarala kratko sa novinarima nekoliko beogradskih redakcija ispred kuće u selu Zlot, a onda je za Republiku ispričala da bi više volela da je neko ubio nego što joj se preko noći život pretvorio u pakao. 

- Kamo sreće da me neko ubio ili da sam umrla, nego što sam osramoćena. Moj Deki nije ubica i to potpisujem životom ne 100 posto, nego 200, 2.000, milion i dva miliona posto. Rekao je da jeste da ga ne bi ubili batinama policajci. On je bolestan, nedavno je bio u banji. Dejan je dobar čovek, on ne bi mogao da digne ruku na dete - rekla je vičući Svetlana. 

Foto: FB

Optuženi za ubistvo Danke Ilić-Srđan Janković i Dejan Dragijević

Tvrdi da ne poznaje drugog optuženog Srđana Jankovića koji je prema izveštaju iz istrage bio sa Dragijevićem u automobilu kada je kolima udarena devojčica, i da o njemu ne može ništa da kaže, ali bez trunke srama priznaje da smatra da je i njemu namešteno. 

- Našli su da optuže ljude koji nemaju nikog da im čuva leđa, nemaju decu, a nisu ni ženjeni. Mene su uništili. Uhapsili mi oba sina i muža. Dalibor je umro od stida i sramote, verovatno mu je srce otkazalo kad je shvatio da sa njima ne mogu da se bore. Sad mogu da kažu šta god da im se naredi, ti što utvrđuju uzrok smrti - šokirala je Svetlana svojom izjavom. 

Dan kada je nestala Danka Ilić sa porodičnog imanja svoje ujčevine, gde je boravila sa majkom i godinu dana starijim bratom, Svetlana kaže da ni po čemu nije bio poseban za Dragijeviće. 

- Deki je došao sa posla oko pola četiri i seli smo da ručamo u letnjikovcu. Ponašao se normalno i pošto je jeo, legao je da odmori, kao i obično - ispričala je majka prvoosumnjičenog za zločin koji intrigira Srbiju već 17. dan. 

Svetlana je juče takođe govorila za Republiku na dan kad je sahranila mlađeg sina Dalibora(40) i iznenadila nas je onim što je tada mučilo, a rekla je da ima finasijske probleme da nema pare za porez, struju i druge dažbine. Danas je rekla da treba da plati advokata kojeg je  anagažovala za supruga Radoslava osumnjičenog  da je pomagao sinu Dejanu u prikrivanju tela devojčice, za šta se sumnjičio i njegov mlađi sin Dalibor koji je pre pet dana premunuo u pritvoru u Boru. 

- Gotova sam. Treba mi 1.000 evra za advokata. Dejan ima nekog kog su mu dali, to je jedna devojka, žena, valjda neće tražiti da joj se plaća. Ona treba da istera istinu i da pokaže da je moj Deki pod batinama rekao šta nije uradio. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Devojčica je nestala u mestu Banjsko Polje gde je bila sa majkom Ivanom Ilić i bratićem

Upitana za mišljenje šta se desilo sa telom Danke Ilić i da li zna koja bi lokacija mogla biti tajna za njenog sina Dejana, Svetlana se razljutila i šokirala nas svojim stravičnim odgovorom. 

- Ta devojčica Danka je živa. Majka njena je kriva što je dete nestalo. Ona je prodala i zna gde je - rekla je besramno majka Dejana Dragijevića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.youtube.com/shorts/awcJQsO3OZA

Komentari (24)

Loading
Nada

12.04.2024 19:52

A krv u gepeku automobila smrti i na putu? Sta je to? Jer ovde neko lud ?

Odgovori 86 97
Idi

12.04.2024 21:23

Potpuno se slazemo sa zenom!!! MAJKA zna sve!! Kaze dok Sam se okrenula cerke nije bilo????

Odgovori 175 50
Lux

12.04.2024 23:07

Tako je. Treba spojiti sve i razmisljati. Zao mi je zene mnogo.

Odgovori 89 40
PECA

13.04.2024 08:20

BABA JE U PRAVU ,MAJKA JE JEDINA KOJA ZNA GDE JE DANKA , STA JE SA TELEFONOM I GUGLANJEM KOLIKA BI BILA KAZNA I BRISANJEM PORUKA .

Odgovori 199 47