PSIHOLOŠKI PROFIL MAJKE DANKE ILIĆ: Zbog čega je tako hladna? Repac: Ona raspolaže nekim informacijama u vezi sa nestankom devojčice...

Autor:

Hronika

01.04.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje navodi da je majka hladnokrvna i ne pokazuje emocije.

PSIHOLOŠKI PROFIL MAJKE DANKE ILIĆ: Zbog čega je tako hladna? Repac: Ona raspolaže nekim informacijama u vezi sa nestankom devojčice...

Foto: Privatna arhiva, facebook

Nestanak male Danke Ilić prijavljen u utorak 26. marta u 13.45 sati u Banjskom polju kod Bora. Devojčica je, prema rečima majke Ivane Ilić, nestala u momentu kad je ona otišla do automobila da trogodišnjem sinu vodu. Od tog dana se Danki gubi svaki trag. Na dan nestanka Danka je na sebi imala ljubičastu trenerku, maslinasto-zelenu jaknu i crne patike, a kosa joj je bila vezana u rep.

Postoje spekulacije da je majka hladnokrvna i ne pokazuje emocije.

Ekipa Republike je istraživala psihološki profil Ivane, Dankine majke, i tim povodom za naš portal je govorila Snežana Repac psihološkinja.

- Mi ne poznajmo Dankinu majku da bi mogli da tvrdimo kakva je ona osoba zapravo. Svako drugačije prihvata šokantne informacije. Ne možemo sa sigurnošću da kažemo kakav karakter ima, možda je u stanju šoka, možda ima karakter koji ima mogućnost da zaledi emocije. U ovoj situaciji bi svako imao individualnu reakciju i nije na nama da procenjujemo karakter drugih. Osobe koje imaju hladnokrvan karakter stvaraju sebi viziju i žive u predstavi da može da se reši situacija - rekla je Snežana za Republiku.

Komentarisala je i spekulacije da majka ima veze sa nestankom i zbog toga je mirna.

- Međutim, sa druge strane, ta njena mirnoća i hladnokrvnost možda proizilaze iz činjenice da ona raspolaže nekim informacijama vezanim za nestanak devojčice. Ona je zbog toga i došla u žižu javnosti i privukla pažnju policije i auditorijuma. Ako raspolaže odeđenim informacijama onda vidi izlaz u svemu i ima neku sigurnost vezanu za celu situaciju. Informacije joj ulivaju nadu za razrešenje slučaja - zaključuje Senžana Repac.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić iz Bora nestala je u utorak oko 13.45 sati kada je u borskom zaseoku Banjsko polje nestala dok je bila u društvu svoje trudne majke Ivane i trogodišnjeg brata na porodičnom imanju svoje majke.

Devojčica je prema tvrdnjama majke nestala dok je se ona okrenula da sinu da vode. Danka Ilić je u trenutku nestanka imala kosu vezanu u repić, maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Za devojčicom je raspisana žuta Interpol poternica.

Pojavio se novi trag istrage o nestanku male Danke Ilić.

Vatrogasci "češljaju" deponiju na Starom banjskom putu, prenosi Pink.

Podsetimo, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) iz Bora ušla je u sedmi dan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading