EKSKLUZIVNO! BAGER PREKOPAO POLA DVORIŠTA DANKINIH BAKE I DEKE, pogledajte ŠTA SMO ZATEKLI na mestu gde se devojčica navodno POSLEDNJI PUT IGRALA! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

28.03.2024

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvorište kuće je puno smeća, bager se nalazi u dvorištu čija je većinska površina prokopana.

EKSKLUZIVNO! BAGER PREKOPAO POLA DVORIŠTA DANKINIH BAKE I DEKE, pogledajte ŠTA SMO ZATEKLI na mestu gde se devojčica navodno POSLEDNJI PUT IGRALA! (FOTO+VIDEO)

Foto: republika, facebook

 

 

Policija se trenutno nalazi u kući koja pripada porodici majke male Danke Ilić (2), koja je nestala pre dva dana upravo kod ove kuće u Banjskom polju kod Bora.

Kuća je u ruiniramom i izuzetno lošem stanju, puna starih stvari i otpada, kao da je niko nije posećivao godinama. Smeće je bilo razbacano na sve strane, dajući utisak zapuštenosti i nemara.

Dvorište kuće je puno smeća, bager se nalazi u dvorištu čija je većinska površina prokopana. U dvorištu se nalazi veliki broj pripadnika policije.

Kako saznaje Republika sa lica mesta, teren oko kuće je izuzetno neprohodan, što dovodi u pitanje činjenicu da se devojčica izgubila sama.

Da podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak nešto pre 2 sata u mestu Banjsko polje kod Bora. Prema najnovijim informacijama, trenutno su u kući gde je nestala Danka bageri koji raščišćavaju teren. Policija je, prema novim informacijama, odlučila i da pregleda sve šahtove.

Bager će raščistiti teren oko napuštene kuće koja pripada majci Dankine majke, a u kojoj je veliki broj starih stvari i nameštaja, kao i otpada.

Nastavak potrage za devojčicom će se odvijati operativnim putem, nakon što je utvrđeno da se ne nalazi unutar 10 kvadratnih kilometara od mesta nestanka, izveštava reporter Tanjuga. Policija će ispitati ljude koji su bili u blizini neposredno pre ili nakon nestanka devojčice, kako bi se utvrdili detalji koji su možda propušteni tokom dosadašnje istrage.

Takođe, tokom noći se pojavila informacija da je Danka Ilić pronađena, što se kasnije pokazalo kao netačno. Svi koji su bili u blizini devojčice su pod sumnjom, ali to ne znači da se smatraju krivim, kako navodi Tanjugov reporter.

U potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (7)

Loading
Roditelj

28.03.2024 17:45

Sve ovo mi liči na dvorište nekog sakupljača otpada a ne porodičnih ljudi. Nigde u medijima još nisam video fotografije oca i majke kao ni podatak od čega oni žive ... Ne bih da budem prorok ali meni ovo sve više liči ne na otmicu nego na trgovinu ljudima. Osim toga, mala deca imaju mali radijus kretanja ALI velike odn. česte potrebe za vodom, hranom, pražnjenjem i sl..

Odgovori 41 17
GORDANA

28.03.2024 17:48

Aman ljudi bitno je da se malena Danka pronađe živa sve ostalo je nebitno

Odgovori 21 12
Jelena

28.03.2024 19:09

Ovo cvijece u sred deponije mi bode oci? Ako je ovo na njihovom placu, koji niko ne posjecuje... Ovdje kopati!! Eto vam svjeze zemlje....😳

Odgovori 17 9
Mika

28.03.2024 19:41

Pa ko bi normalan u ovo smetliste dovodio decu da se igraju. Gluposti…

Odgovori 50 8