U PONEDELJAK ĆE BITI PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI: Tuga u Gornjem Milanovcu, ovo je druga tragedija za dva dana

Autor:

Hronika

16.03.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična sudbina na raskrsnici

U PONEDELJAK ĆE BITI PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI: Tuga u Gornjem Milanovcu, ovo je druga tragedija za dva dana

Foto: Nemanja Pančić, privatna arhiva


Noćna vožnja na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu zauvek je promenila sudbinu dvojice mladića - Nikole Š. i Radovana B. Njihova tragična pogibija ostavila je porodice, prijatelje i celu zajednicu u šoku i tuzi.


Jedna od majki, koja je zaposlena u bolnici, suočava se sa nezamislivim gubitkom. Njeno dete je izgubilo život na raskrsnici, a ona, prema nezvaničnim informacijama, radila je te noći. Svestan teškog tereta koji bi palo na nju, mladić nije prebačen na odeljenje kako bi je zaštitili od uznemirujućeg prizora.

Nerazdvojni prijatelji iz Brđana

Nikola i Radovan nisu bili samo prijatelji, već nerazdvojni drugovi. Njihova zajednička veza bila je duboka i snažna, a njihova iznenadna smrt ostavila je zajednicu u šoku. Sa tugom u glasovima, rođaci, prijatelji i komšije dele svoje sećanje na dvojicu mladića iz Brđana, ističući da je ovo još jedna teška gubitak za njihovu zajednicu, nakon nedavne smrti brata i sestre pre samo dve večeri.

Vozaču vozila marke "micubiši", dvadeset trogodišnjem mladiću, određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova zbog neprilagođene brzine kretanja. Ova tragična nesreća pokrenula je pitanja o odgovornosti u saobraćaju i potrebi da se vozači pridržavaju propisa radi sprečavanja sličnih tragedija.


Jadranka Dostanić, zamenica predsednika opštine Gornji Milanovac, najavljuje da će biti proglašen Dan žalosti povodom ove tragedije. Izražavajući duboko žaljenje, apeluje na sve mlade vozače da budu oprezni u saobraćaju i da shvate ozbiljnost situacije, kako bi se sprečile buduće tragedije na putevima.

Ova tragična nesreća duboko je pogodila zajednicu Gornjeg Milanovca, ostavljajući porodice, prijatelje i celu zajednicu u tuzi i neverici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading