STEFAN SAVIĆ UBIJEN NA SESTRIN ROĐENDAN! Vratila se sa odmora sa dečkom kad je saznala da joj je brat ZVERSKI LIKVIDIRAN: Uvek si bio bolji za druge nego za sebe!

Autor:

Hronika

27.02.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dirljivoj ceremoniji sahrane, Milica je sa suzama u očima pročitala svoj govor, izražavajući neizmernu ljubav i bol prema svom bratu.

STEFAN SAVIĆ UBIJEN NA SESTRIN ROĐENDAN! Vratila se sa odmora sa dečkom kad je saznala da joj je brat ZVERSKI LIKVIDIRAN: Uvek si bio bolji za druge nego za sebe!

Foto: ST/Vladimir Lukić

U dubokoj tuzi i sa teškim srcem, porodica i prijatelji okupili su se danas u Boleču kako bi oprostili se od Stefana Savića, mladog reprezentativca MMA, čija je svetla budućnost prekinuta surovo i bezrazložno. Stefan je bio mnogo više od sportiste - bio je ljubazan, ljubazan duša koja je osvetljavala živote onih oko sebe.

- Milicu su roditelji častili rođendanskim putem u Italiju, na koji je ona otišla sa dečkom. Kada se vratila nije znala da joj je rođeni brat zverski ubijen. Roditelji su je dočekali na aerodromu i nisu hteli da joj kažu šta se dogodilo sve dok ona nije popila lekove za smirenje. Tek nakon toga su joj saopštili vesti, koje su Milicu slomile - rekao je rođak ubijenog Stefana.

Ovo tužno poglavlje započelo je na dan rođendana njegove sestre Milice, dok je ona proslavljala u Italiji sa svojim dečkom. Umesto radosti i smeha, dočekao ju je bolan šok - vozilo Hitne pomoći. Milica je, obavijena tajnovitošću, saznala stravične vesti tek po povratku kući, kada su je roditelji dočekali na aerodromu. Nemoćni da joj odmah saopšte istinu, čekali su da uzme lekove za smirenje, pripremajući se da joj razotkriju bolnu istinu. Njih dvoje su bili nerazdvojni, vezani čvrstim porodičnim vezama, a bol koju je Milica osećala bila je neizreciva.

Foto: Youtube MMA savez Srbije, Vladimir LUkić

Stefan Savić

- Bio si poseban, pametan, lep najlepši...Mnogo si maštao, bodrio si, verovao si u sebe, u mene, u našu porodicu u drugove. Zasmejavao si me, znao si mnogo dobro da glumiš, svi smo se smejali. Nije bilo stvari koje nisi mogao da savladaš. Jako mi je žao što ove godine nećemo zajedno proslaviti tvoju diplomu, jer do skoro nisi znao gde ti je fakultet. Uvek si bio bolji za druge nego za sebe... Znao si ujutru da kažeš: "kevo daj napravi sinu kafu..." - jecajući je čitala devojka i nastavila.

Na dirljivoj ceremoniji sahrane, Milica je sa suzama u očima pročitala svoj govor, izražavajući neizmernu ljubav i bol prema svom bratu. "Bio si poseban... Nedostajaćeš mi za sve u životu", rekla je, boreći se sa nepodnošljivom tugom.

- Nedostajaćeš nam da pitaš da li nešto treba? Nedostajaćeš na splavu, na reci... sa tobom je bilo najlepše pričati, znao si da daš najbolje savete. Nedostajaćeš mami jer si ti njen sin, njeno jedro i njena snaga. Nedostajćeš tati za planove, jer je ima velike planove za tebe - jedva je čitala devojka gušeći se u suzama zajedno sa svima prisutnima.

Nakon njenih reči, svi prisutni su osetili težinu gubitka koji su delili. Prijatelji i trener ubijenog Stefana, Borislav Ćosić, takođe su se oprostili, deleći slike i uspomene na mladi život prekinut prerano.

Stefanova smrt ostavlja prazninu u srcima mnogih. Sa osumnjičenima za ovaj gnusan zločin još u bekstvu, zajednica je ostala u potrazi za pravdom i odgovorima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading