BEOGRAD U STRAHU: 14 osoba napadnuto nožem u poslednjih 9 dana, a otkriveni užasni detalji ubistava!

Autor: BLIC

Hronika

26.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niz napada nožem u Beogradu

BEOGRAD U STRAHU: 14 osoba napadnuto nožem u poslednjih 9 dana, a otkriveni užasni detalji ubistava!

Foto: Shutterstock


U poslednjih nekoliko dana, Beograd je bio poprište niza napada nožem koji su šokirali javnost. U većini slučajeva, napadi su usledili nakon svađe, a napadači su bili različitih uzrasta i veza sa žrtvama.

Uhapšena S. K. zbog napada na oca

Jedan od slučajeva koji je izazvao pažnju javnosti je hapšenje S. K. iz Krnjače, koja je fizički napala svog oca nakon svađe, a potom ga ubola nožem u stomak. Ovaj incident je samo jedan u nizu nasilnih sukoba koji su se dogodili u prestonici.

Ubistvo u Ustaničkoj

Jedan od najozbiljnijih slučajeva je ubistvo koje se dogodilo u Ustaničkoj ulici, kada je Đorđe P. nožem naneo teške telesne povrede Milanu Kneževiću, koji je nažalost preminuo usled tih povreda. Policija je u toku potrage za saučesnikom ovog zločina.

Tragično ubistvo u Beočinu

U mestu Rakovac kod Beočina, Branislav Radić je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju bivšu suprugu i njenu majku nožem. Ovaj tragičan incident je dodatno potresao javnost, posebno zbog činjenice da je ubica živeo sa bivšom ženom i taštom.

Incident u autobusu

Napad nožem se dogodio čak i u autobusu na liniji broj 27, gde su trojica maloletnika primljena u bolnicu zbog sumnje da su pretučeni, a jedan od njih je imao posekotinu na ruci, dok su drugi zadobili lakše telesne povrede.

Ubistvo MMA borca

Najnoviji slučaj je ubistvo MMA borca Stefana Savića na Dorćolu, gde je i jedan mladić pokušao da mu pomogne, ali je i sam zadobio teške telesne povrede. Ovaj tragičan događaj je šokirao javnost i izazvao oštre reakcije.

Ovi događaji su podstakli raspravu o bezbednosti u Beogradu i izazvali zabrinutost među građanima. Nadležne institucije su apelovale na građane da budu oprezni i da prijave bilo kakve sumnjive aktivnosti.

(BLIC)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Slavko

27.02.2024 17:04

Pa, predali ljudi prošle godine policiji svoje pištolje i puške i sad im ostali samo noževi.