OVO JE KLJUČNI OSUMNJIČENI U UBISTVU NUSRETA! Novi detalji zločina u Novom Pazaru - više njih uhapšeno!

Autor: M.B.

Hronika

12.02.2024

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika policijska operacija u Novom Pazaru zbog ubistva Nusreta Destanovića.

OVO JE KLJUČNI OSUMNJIČENI U UBISTVU NUSRETA! Novi detalji zločina u Novom Pazaru - više njih uhapšeno!

Foto: Republika, Rina, Facebook

U akciji koja je izazvala veliku pažnju javnosti, je Ministarstvo unutrasnjih poslova je uspelo da uhapsi tri osobe za koje se sumnja da su umešane u ovaj tragičan slučaj. Sead Z., za koga se veruje da je ključni osumnjičeni u slučaju ubistva Nusreta Destanovića, trenutno je u bekstvu. 

U nedavnom hapšenju, među uhapšenima su se našli mladić od 18 godina, Emrah Dž. iz Sjenice, koji se sumnjiči za teško ubistvo u saučesništvu. Osim njega, uhapšen je i Elvis H. (40) iz Novog Pazara, koji je optužen za pružanje pomoći počiniocu nakon izvršenog krivičnog dela. Pored njih, uhapšena je i Rijalda H. (27) iz Sjenice, zbog neprijavljivanja pripreme krivičnog dela.

Foto: instagram

ubistvo u tutinu

Nestanak Nusreta Destanovića

Nedavni slučaj nestanka Nusreta Destanovića, koji je dugo bio obavijen velom tajne, dodatno je zakomplikovan otkrićem da se telo žrtve nije moglo pronaći sve do umešanosti Elvisa H

U novopazarskom naselju Hadžet, živi Elvis H., koji je postao ključna figura u jednom intrigantnom događaju. Naime, Sead Z. je dovezao sporni Golf IV, koji pripada Nusretu Destanoviću, kod Elvisa H. Očevici tvrde da je ovaj događaj bio ključan za dalji tok istrage koju su sprovodili dežurni saobraćajci u koordinaciji sa Selimom i Elvisom.

Podsetimo, ​prema izjavama svedoka i dokazima prikupljenim tokom istrage, Nusret je brutalno pretučen prije nego što je njegovo telo bačeno u bunar. Na njegovom telu bilo je 22 uboda nožem. Na kraju je zaklan i bačen u bunar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading