PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA ZLOČINA U PODGORICI: Ubio sina (12) i ženu (50), pa izvršio samoubistvo! Pucnjevi odzvanjali Trebinjskom ulicom - sumnja se da je i ćerka bila u kući?! (FOTO)

Autor:

Hronika

27.01.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema zvaničnim informacijama, oružje korišćeno u ovom zločinu bilo je u legalnom posedu M.D.

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA ZLOČINA U PODGORICI: Ubio sina (12) i ženu (50), pa izvršio samoubistvo! Pucnjevi odzvanjali Trebinjskom ulicom - sumnja se da je i ćerka bila u kući?! (FOTO)

Foto: RINA

U Trebinjskoj ulici u Podgorici, dogodila se nezapamćena porodična tragedija koja je zavila kraj u muk. Penzionisani policajac M.D. (52) izvršio je dvostruko ubistvo i samoubistvo vatrenim oružjem, legalno u njegovom posedu. Njegova supruga V.D. (50) i sin Đ.D. (12) su bili žrtve ovog užasnog događaja koji je ostavio komšije u neverici.

Nezapamćena tragedija

Komšije iz Trebinjske ulice su izrazile šok i nevericu nakon saznanja o tragediji.

- Čula se buka iz svađa iz njihovog stana, a potom i pucnji, ali nismo ni pomišljali da se desila ovakva tragedija. Ovo je nezapamćeno, ne možemo sebi da dođemo čitavo jutro. Bili su normalna porodica, on policajac u penziji a žena prosvetni radnik. Imali su možda problema ali ništa ne može da bude razlog ovog užasa koji se dogodio - izjavile su komšije za RINU.

Legalni posed oružja

Prema zvaničnim informacijama, oružje korišćeno u ovom zločinu bilo je u legalnom posedu M.D. Na licu mesta pronađena su još dva komada vatrenog oružja, a policija će utvrditi da li su i ona bila u legalnom posedu.

Motiv zločina

U saopštenju Uprave policije se navodi da se prema raspoloživim informacijama sumnja da je motiv ovog dela bio "akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem člana porodice, dečaka koji je lišen života." Detalji o ovom motivu još uvek nisu potvrđeni, ali istražni organi nastavljaju sa istragom.


Ova porodična tragedija ostavila je dubok trag u Trebinjskoj ulici, a šokirala je i širu javnost svojom težinom i neočekivanošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading