SAOBRAĆAJKE SE SAMO REĐAJU! U Novom Sadu zbog magle i klizavog puta došlo do nekoliko udesa!

Autor:

Hronika

11.12.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog vremenskih uslova, vozači se upozoravaju da budu obazriviji.

SAOBRAĆAJKE SE SAMO REĐAJU! U Novom Sadu zbog magle i klizavog puta došlo do nekoliko udesa!

Foto: Tanjug/J. PAP, Shutterstock

Policija u Novom Sadu

Zbog poledice i magle i u Novom Sadu je došlo do nekoliko saobraćajnih nezgoda. Kako javlja 021.rs saobraćaj je zbog magle i znatno usporen na naplatnoj stanici kod Inđije. Klizavo je od Novog Sada do Siriga, jedan automobil i jedan teretni kombi sleteli sa puta.

U 7.30 časova došlo je do lančanog sudara kod deponije. Ona se desila na devijaciji pored auto-puta, iz smera Novog Sada.

Deset minuta kasnije, došlo je do čukanja na usponu na Varadinski most, iz smera Novog Sada.

07.50 - Zatvoren prolaz kroz Temerin, iz smera Bačkog Jarka. Kolona je od pre centra Bačkog Jarka. U gužvi su i kamioni i autobusi koji ne mogu da se okrenu.

Podsetimo, u sudaru dva putnička vozila koji se dogodio juče u Majuru kod Šapca povređeno je šest osoba. Do udesa je došlo u popodnevnim časovima, na raskrsnici ulica Tabanovačka i Krsmanovača.

Vozači i putnici, sa povredama koje nisu opasne po život, zbrinuti su u bolnici.

Kako je rečeno u Policijskoj upravi u Šapcu, uzrok nezgode je neustupanje prvenstva prolaza.

Takođe, istog dana na magistralnom putu Sušica - Vardište, u mestu Kremna, došlo je do stravične saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri vozila. Do udesa je navodno došlo usled loših vremenskih uslova i neprilagođene brzine.

- Scena je bila stravična! Vozač koji se kretao iz pravca Užica izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u vrata vozila u pokretu, koje se kretalo iz pravca Mokre Gore, a onda sleteo sa puta i zakucao se u kamenu obalu i zaustavio na kolovozu - rekao je jedan očevidac za medije koji ističu da pretpostavljaju da je uzrok ove nesreće klizav kolovoz i neprilagođena brzina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading