INSTRUKTOR JAHANJA OPTUŽEN ZA SILOVANJE I ZLOSTAVLJANJE POLAZNICA! Njegove žrtve na svedočenju sakrivene u posebnu prostoriju!

Autor:

Hronika

08.12.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Đ., instruktor jahanja optužen je za silovanje, zlostavljanje i polno uznemiravanje svojih polaznica.

INSTRUKTOR JAHANJA OPTUŽEN ZA SILOVANJE I ZLOSTAVLJANJE POLAZNICA! Njegove žrtve na svedočenju sakrivene u posebnu prostoriju!

Foto: Printscreen/instagram, republika

M.Đ.

U Višem sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje osumnjičenom instruktoru jahanja, Milošu Đ. koga su polaznice njegove škole optužile da ih je godinama silovao i seksualno zlostavljao.

Na današnjem zakaznom ročištu bi trebalo da svedoče oštećene devojke i to iz posebne prostorije da se ne bi srele "oči u oči" sa okrivljenim, prenosi Kurir.

Podsetimo, osumnjičeni instruktor jahanja Miloš Đ. optužen je da je izvršio krivična dela - silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela. 

Milošu Đ. je suđenje počelo pre dva meseca u Palati pravde gde je izneo odbranu, rekavši da devojke koje su ga optužile "nisu u pravu". On je tom prilikom, kao i na pripremnom ročištu, iskoristio svoje pravo da ne iznese detaljno svoju odbranu.

Inače, devojčice su se poveravale jedna drugoj, a jedna je odlučila da slučaj prijavi policiji i razotkrije instruktora.

Sumnjiči se da je sva pomenuta krivična dela izvršio u prostorijama konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine dok su devojke boravile u klubu radi sticanja veština jahanja.

Sumnja se da je u decembru 2010. godine, silovao maloletnu devojku, koja je u to vreme imala 17 godina.

Nad devojkom od 15 godina je, kako se sumnja, izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje u junu 2017. godine, a u martu 2018. godine je pokušao da je siluje.

Takođe, postoji sumnja da je nad drugom devojkom od 15 godina u septembru 2021. godine izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje, kao i nad još dve punoletne devojke u istom vremenskom periodu.Tokom 2013, 2014. i 2015. godine izvršio je, kako se sumnja, dva krivična dela Nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice od 13 i 11 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading