MRTAV PIJAN UDARIO PEŠAKA, PA BRŽE BOLJE POBEGAO: Stravična saobraćajna nesreća u Pančevu!

Autor:

Hronika

17.08.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

MRTAV PIJAN UDARIO PEŠAKA, PA BRŽE BOLJE POBEGAO: Stravična saobraćajna nesreća u Pančevu!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć

S. A. (49) koji je upravljao vozilom "alfa romeo" uhapšen je zbog sumnje da je pod dejstvom alkohola udario pešaka i pobegao sa mesta nesreće koja se dogodila u Kačarevu kod Pančeva.

Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su osumnjičenog muškarca iz okoline Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

- On se sumnjiči da je juče u naseljenom mestu Кačarevo, upravljajući automobilom „alfa romeo“, udario pešaka (65) koji je zadobio teške telesne povrede. S. A. je zatim, kako se sumnja, napustio mesto saobraćajne nezgode. Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila, a alkotestiranjem je utvrđeno da osumnjičeni ima 2,05 promila alkohola u organizmu - saopšteno je u PU Pančevo.

Osumnjičenom muškarcu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

Podsetimo, sličan slučaj dogodio se 5. avgusta kada su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili muškarca (54) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. 

Naime, on se sumnjiči da je kobne večeri u naselju Lugovo upravljajući "jugom" u stanju potpune alkoholisanosti udario u motocikl "suzuki" koji je vozio mladić (29) nanevši mu tom prilikom teške telesne povrede, nakon čega je pobegao.

Policija je brzom akcijom pronašla vozača i alkotestiranjem utvrdila da je vozio sa 2,83 promila alkohola u organizmu nakon čega je zadržan u službenim prostorijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading