BEBI FEJS MLADIĆA KOJI JE ZVERSKI UBIJAO I ZAVRŠIO NA SLIČAN NAČIN! Veljin koljač objasnio sve: Big mama imala Skaj

Autor:

Hronika

03.02.2023

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O likvidaciji Lainovića kojeg je klan rešio da se reši jer je mnogo pričao i time bio pretnja za klan, danas je govorio okrivljeni saradnik kroz odgovore na pitanja bivšeg šefa Veljka Belivuka.

BEBI FEJS MLADIĆA KOJI JE ZVERSKI UBIJAO I ZAVRŠIO NA SLIČAN NAČIN! Veljin koljač objasnio sve: Big mama imala Skaj

Foto: Društvene mreže

Ljubomir Lainović sa majkom Marijanom

Ljubomir Lainović, zvanično nestao sredinom 2020, sin ubijenog kralja novosadskog podzemlja devedesetih godina, Branislava Dugog Lainovića, žrtva je klana Veljka Belivuka.  Da li će klan biti procesuiran zbog njegovog ubistva ostaje da se vidi, a Srdjan Lalić okrivljeni svedok na sudjenju klanu ispričao je detaljno svoja šok saznanja o Ljubomirovom ubistvu. 

 - Ljubomir Lainović je ubijen na Kosovu i Metohiji po povratku iz Atine, gde je, zajedno sa Brašnjovićem, likvidirao vođe škaljarskog klana Igora Dedovića i Stevana Stamatovića - rekao je Lalić na prethodnim ročištima kada je i otkrio da mu je Marko Miljković pokazao fotografije tog ubistva.

Lalić je Lainovića, osim za dvostruko ubistvo u Atini, obeležio i kao ubicu navijača Ljubomira Kiće Markovića i to po Miljkovićevom nalogu. 

Republika

Foto: Društvene mreže

Ljubomir Lainović

O likvidaciji Lainovića kojeg je klan rešio da se reši jer je mnogo pričao i time bio pretnja za klan, danas je govorio okrivljeni saradnik kroz odgovore na pitanja bivšeg šefa Veljka Belivuka, a dijalog je izgledao ovako. 

Belivuk: Na slici ubijenog Lainovića kažeš da mu vidiš lice. Koju stranu vidiš?

Lalić: Anfas.

Belivuk: Da li ima brkove ili bradu?

Lalić: On je imao paperjastu i retku dlaku na licu, ali bio je krvav, imao je mnogo zgrušane krvi ispod nosa.

Belivuk: Koje mu je boje lice? Da li je baš bledo?

Lalić: Nisam obratio pažnju jer mu je glava bila izdeformisana. Mislim da mu je metak prošao sa strane, jer nije imao ranu na licu.
Belivuk: Je l' on tučen ili upucan?

Lalić: Tučen je, pa upucan.

Belivuk: Kolika je njegova glave na telefonu ? Da li je preko celog ekrana ili je slika celog tela?

Lalić: Nije slika celog tela, noge su savijene. To je slika od temena do kolena.
 

Foto: Printscreen

Veljko Belivuk i Srđan Lalić

Inače, postoji verovatnoća i da se Lainović pojavljuje i u masakru na Krfu, 23. jula 2021, kada su ubijeni Baranin Alan Kožar i Užičanin Damir Hadžić, bliski "škaljarcima.
Nakon što su ga se rešili , prema svedočenju Lalića  Miljković i Belivuk su počeli da pričaju da su Lainovića ubili "škaljarci" kao osvetu za Krf i Atinu, 

Srđan Lalić je pričao i da je Lainoviću za ubistvo u Atini trebalo da budu isplaćen milion evra, ali da je Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana odlučio da svoj četvorici egzekutora da milion, što je značilo po 250.000 evra.

Otkrio jei da je Lainović od tih para kupio drogu, BMW 7 i sat roleks koji su uzele njegove ubice, kada je ubijen na Kosovu kao isplatu za krivično delo, dok je BMW Miljković poklonio Marku Budimiru koji je kod njega i zaplenjen nakon hapšenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading