CENTAR ZA SOCIJALNI RAD SVE ZNAO!? Komšije progovorile o majci monstrumu iz Grocke! SIGURNO JE BILA PIJANA!

Autor:

Hronika

27.10.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar za socijalni rad je znao za sve, znali su da ona nije podobna da bude majka ali su se svi pravili blesavi, kažu komšije.

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD SVE ZNAO!? Komšije progovorile o majci monstrumu iz Grocke! SIGURNO JE BILA PIJANA!

Foto: printskrin/društvene mreže

Snimak maltretiranje devojčice koji kruži društvenim mrežama uznemirio je sve, a meštani Grocke kažu da se za problem sa majkom koja je brutalno tukla trogodišnje dete znalo godinama.

- Za taj par svi znaju, a i pitanje je da li su deca njegova. On ima više od 70 godina, a ona oko 20. Svi znaju da osim što je prosila i prostituisala se. Kada su živeli u kući preko puta moje, imali smo problema sa njom, uvek je u kući bio haos, vrištali su i pravili buku, deca su istrčavala na ulicu, neko je mogao da ih zgazi. Preturali su po kontejnerima, on je dolazio i po hranu u narodnoj kuhinji. Prodavali su robu koju nađu, ona je zarađivala na ulici - rekao je komšija majke monstruma za Kurir.

Inače, komšija tvrdi da je Centar za socijalni rad bio upućen u problem ove porodice.

- Centar za socijalni rad je znao za sve, znali su da ona nije podobna da bude majka ali su se svi pravili blesavi - dodao je on.

Devojka koja poznaje majku koja je tukla dete kaže da je policija znala za probleme u toj porodici.

- Taj njen muž ima 70 godina, stalno se drao na nju. Svađali su se, uglavnom noću, a nekad su urlali i danju. Dva tri puta sam videla policiju kod njih. Nisam viđala da ranije tuče decu, možda je sinoć bila pijana - kaže sugrađanka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

27.10.2022 15:40

.. ostvastvarena se kao m..ka...