JEDAN OBRADOVIĆ JE UZEO TITULU OVE GODINE: Monako POČISTIO Pariz u finalu Francuske!

Autor:

Sport

12.06.2024

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak 39 poena razlike u odlučujućem meču.

JEDAN OBRADOVIĆ JE UZEO TITULU OVE GODINE: Monako POČISTIO Pariz u finalu Francuske!

Foto: Starsport

Monako osvojio titulu šampiona Francuske u košarci

Košarkaši Monaka, predvođeni Sašom Obradovićem, ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom Pariza rezultatom 115:76 u četvrtom meču finala francuskog šampionata, osvojivši tako titulu šampiona države sa ukupnih 3:1 u seriji. Tim srpskog stručnjaka je od starta pokazao apsolutnu dominaciju, otvarajući meč serijom od 19 uzastopnih poena, direktno iz svlačionice. Već u prvoj četvrtini postigli su impresivnih 37 poena, a nastavili su u istom ritmu i tokom ostatka meča.

Dominantna predstava Majka Džejmsa

Majk Džejms je bio jedan od ključnih igrača za Monako, završivši meč sa 27 postignutih poena, 2 skoka i 4 asistencije. Njegova izvanredna igra bila je ključna za konačan trijumf "kneževa", a kada je Amerikanac u takvoj formi, malo ko može da ga zaustavi. Pored njega, Eli Okobo je takođe blistao sa 23 postignuta poena uz isti broj skokova i asistencija kao i Džejms, dok je Mam Žajte doprineo sa 14 poena i 5 skokova, a Džordan Lojd i Metju Strazel su dodali po 12 poena.



Iako su se igrači Pariza trudili, nisu uspeli da se suprotstave nadmoćnom timu Monaka. Trio Mika Jantunen, Kolin Malkolm i Ti Džej Šorts istakli su se sa po 12 postignutih poena, dok su Nadir Hifi i Džastin Sajmon dodali po 11 poena. Međutim, njihov doprinos nije bio dovoljan da se pariski tim vrati u meč nakon lošeg starta, pa je titula očekivano otišla u Kneževinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading