FURIOZNI REAL "POMETLAO" MURSIJU U FINALU! Da li je sada vreme da Partizan krene U NAPAD NA HEZONJU!?

Autor:

Sport

12.06.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kraljevski" klub osvojio 37 naslov u Španiji.

FURIOZNI REAL "POMETLAO" MURSIJU U FINALU! Da li je sada vreme da Partizan krene U NAPAD NA HEZONJU!?

Foto: Starsport

Košarkaši Reala, Hezonja, Fernandez, Musa i Rodrigez

U uzbudljivoj finalnoj seriji ACB liga plej-ofa, Real Madrid je lako izašao kao pobednik, savladavši Mursiju sa ubedljivih 3-0. Odlučujući udarac "kraljevići" zadali su rivalu večeras, u trećoj utakmici,ostvarivši ubedljivu pobedu od 84-73 na gostujućem terenu. Uprkos početnom vođstvu Mursije u prvom periodu, Real se borio da nametne dominaciju u prvom poluvremenu, zaostajući 40-32 na velikoj pauzi. Međutim, izvanredan preokret u trećem periodu koji je Real dobio sa 34:16 poveo ih je ka osvajanju naslova, ulazeći u poslednji period sa vođstvom od 11 poena.

Uspeh Reala podržan je sjajnom partijom Muse koji je ubacio 18, kao i Hezonje koji je doprineo sa 17 poena. Na suprotnoj strani, Dilan Enis se istakao za Mursiju, postigavši 18 poena u prikazu nepokolebljive odlučnosti.


Ova pobeda označila je 37. šampionsku titulu Reala Madrida u bogatoj istoriji kluba, vraćajući im željeni trofej i obnavljajući njihovu dominaciju u španskoj košarci. Vredno je napomenuti da su prošlogodišnji šampioni, igrači Barselone, poraženi od Reala Madrida u polufinalu, čime su totalno zacementirali svoju lošu sezonu.

 

S obzirom na to da su se pre nekoliko dana pojavile informacije da Mario Hezonja čeka na kraj plej-ofa u Španiji kako bi krenuo u ozbiljnije pregovore sa Partizanom, kreće period "visokog napona".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading