DVOCIFRENI PETRUŠEV NEDOVOLJAN ZA TITULU! Panatinaikos pred SENZACIONALNIM preokretom!

Autor:

Sport

12.06.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janakopulos u transu!

DVOCIFRENI PETRUŠEV NEDOVOLJAN ZA TITULU! Panatinaikos pred SENZACIONALNIM preokretom!

Foto: www.profimedia.rs

Panatinaikos savladao Olimpijakos i izjednačio rezultat u finalnoj seriji

U uzbudljivoj utakmici koja je odigrana u "Dvorani mira i prijateljstva", košarkaši Panatinaikosa su uspeli da savladaju Olimpijakos rezultatom 88:85. Ovom pobedom su izjednačili rezultat u finalnoj seriji na 2:2, čime je odluka o šampionu Grčke odložena za majstoricu. Najviše se istakao Kendrik Nan sa 25 poena, dok su Grant i Lesor doprineli sa po 15 poena. Kostas Slukas je takođe bio od velike pomoći sa 12.


Larencakis predvodio Olimpijakos, Petrušev i Milutinov solidni

Olimpijakos je predvodio Janulis Larencakis sa 13 poena, dok su petorica igrača postigla po 11 poena, uključujući tu i srpskog reprezentativca Filipa Petruševa, koji je takođe imao i četiri skoka.

Učinak drugog srpskog reprezentativca, Nikole Milutinova, bio je - šest poena, tri skoka i dve asistencije, nedovoljno za pobedu.


Uzbudljivi trenuci i neizvesna završnica

Tim Jorgosa Barcokasa je držao prednost tokom većeg dela utakmice, ali je pred kraj Panatinaikos uspeo da dođe do izjednačenja rezultatom 64:64. U nastavku utakmice, "zeleni" su uspeli da dođu do osam poena prednosti, ali su Pirejci uspeli da se vrate u igru. Aleks Piters je vezao pet poena, smanjujući zaostatak svog tima na samo dva poena. Trojka Grenta na kraju je presudila da će odluka pasti u petom meču, a Kenan je promašio vrlo bitan šut.

Majstorica u petak u "OAKA areni"

Odlučujući peti meč finalne serije između Panatinaikosa i Olimpijakosa će se odigrati u petak u "OAKA areni" sa početkom u 20:15. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading