"Prljavom policajcu" određen pritvor! Još jedan saradnik Darka Šarića iza rešetaka!

Autor:

Hronika

15.06.2022

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovanović se juče predao Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu.

"Prljavom policajcu" određen pritvor! Još jedan saradnik Darka Šarića iza rešetaka!

Foto: printskrin

Sudija za prethodni postupak je nakon saslušanja odredio pritvor policijskom službeniku Milutinu Radovanoviću. On je osumnjičen da je član organizovane kriminalne grupe Darka Šarića.

Radovanović se juče predao Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu.

Trenutno je pet članova organizovane kriminalne grupe Darka Šarića u pritvoru, pet je u bekstvu, jedan u ekstradicionom pritvoru, a dva se brane sa slobode.

Radovanović se sumnjiči da je počinio krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i zloupotreba službenog položaja u vreme dok je bio na mestu zamenika načelnika Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove UKP.

Republika

Foto: Printskrin

Danilo Stojanović i Milutin Radovanović

 

On je sa načelnikom Službe Danilom Stojanovićem, koji je uhapšen u Crnoj Gori i čije se izručenje čeka, pokušao da utiče na istagu protiv pripadnika klana i da Urošu Radovanoviću, Predragu Paniću i Igoru Topolčanjinu omogući da ne budu lišeni slobode, zadržani u pritvoru i da se ukine policijska potraga koja je za njima bila raspisana.

Stojanović i Radovanović su u žižu javnosti dospeli kada su ispred jednog beogradskog kafića usred bela dana brutalno pretukli kolegu M. V., načelnika odeljenja u srpskom ogranku Interpola, i protiv njih je podneta krivična prijava. Njih dvojica, inače, važe za ljude od poverenja bivše državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović, za koju su odrađivali prljave poslove i zbog toga bili nedodirljivi u MUP.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading